Δύο άνδρες, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από κλιμάκιο της Δ.Α.Ε.Ε. (Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού) και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου, ως υπαίτιοι πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στην περιοχή Κορακιά Αργολίδας, όπως ανακοινώθηκε από το Πυροσβεστικό Σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν μετά από υποδείξεις κατοίκων της περιοχής, την ώρα που εκτελούσαν ηλεκτρολογικές εργασίες σε παλαιό εργοτάξιο εταιρείας, δίπλα στις εγκαταστάσεις του πολυτελούς ξενοδοχείου, το οποίο μάλιστα υπέστη ζημιές από την πυρκαγιά. Εκτιμάται ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από σπινθήρα κατά την διάρκεια των εργασιών.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την σχετική Πυροσβεστική Διάταξη.

Οι συλληφθέντες πήραν 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθούν αύριο το μεσημέρι στον ανακριτή, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τις εργασίες που εκτελούσαν στο συγκεκριμένο σημείο και για την πυρκαγιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

16 − sixteen =