tsipras-mitsotakis

Βγαίνει ο Μητσοτάκης στα κανάλια και με στόμφο ηγεμόνα ανακοινώνει οτι ήρθε η ώρα να αποκτήσει ο λαός μας «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ» που θα λειτουργεί ως νέο διαβατήριο! Την επόμενη μέρα εστάλη η πρόταση με χαρές & πανηγύρια στην Ε.Ε προς έγκριση. Οι Ευρωπαίοι μόλις την είδαν την πέταξαν στα σκουπίδια λέγοντας οτι το κείμενο εκτός απο απαράδεκτο είναι επικίνδυνο για την κοινωνική συνοχή των πολιτών.

Βγαίνει ο Α.Τσίπρας χωρίς τα κανάλια δίπλα του, και ανακοινώνει οτι πρέπει η Ε.Ε. να πάρει  απο τις φαρμακευτικές εταιρίες τις «πατέντες» για την παραγωγή των εμβολίων έτσι ώστε να προχωρήσει γρήγορα η παραγωγή τους, για να σταματήσουν οι εκβιασμοί και οι μεγάλες καθυστερήσεις. (Μην ξεχνάμε οτι με ευρωπαϊκά κονδύλια χρηματοδοτήθηκαν οι φαρμακευτικές εταιρίες για να παράξουν το εμβόλιο).

Την επόμενη μέρα πάει η πρόταση στις Βρυξέλλες και το Συμβούλιο της Ευρώπης κάνει δεκτή την πρόταση του Α.Τσίπρα. Ψηφίζεται με μεγάλη πλειοψηφία αιτιολογώντας οτι η πρόταση Τσίπρα λύνει άμεσα το πρόβλημα των εμβολιαστικών καθυστερήσεων.

Ψήφοι στο Συμβούλιο της Ευρώπης:
72 υπέρ!! – 16 κατά !! – 27 αποχές.

ΕΡΩΤΗΜΑ:
Ποιός απο τους ΔΥΟ γελοιοποιεί την χώρα μας στο εξωτερικό ?
Και ποιός την αναβαθμίζει;

Σώζος Διδυμιώτης

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

7 + 20 =