Ο Adelin-FM τον Φλεβάρη του 2019, τρεις μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, είχε καλύψει με βιντεοσκόπηση, στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κυθήρων στο Λιβάδι την τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της οργάνωσης.

Μετά τις σημερινές εξελίξεις στις εσωκομματικές αρχαιρεσίες της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, με την ανακήρυξη νέου προέδρου και μελων Δ.Σ, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε αυτό το βίντεο με προσοχή. Τόσο η απουσία εκδήλωσης  ενδιαφέροντος από τα στελέχη εκείνης της εποχής στις σημερινές εξελίξεις, όσο και η ομιλία της πρώην προέδρου Αδαμαντίας Κορώνη με αιχμές για την κομματική διάσπαση εκείνης της εποχής έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αποτίμηση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Για τη Νέα Δημορκατία στα Κύθηρα ανοίγει μια νέα περίοδος με πολλά νέα πρόσωπα στην πρώτη γραμμή και αλλαγή ισορροπιών στις εσωκομματικές τάσεις της τοπικής οργάνωσης. Έχει ενδιαφέρον πώς θα διαμορφωθούν οι πολιτικές από εδώ και πέρα, όχι μόνο μέσα στη ΔΗΜΤΟ, αλλά και στο ευρύτερο πολιτικό σκηνικό του νησιού.

Τις επόμενες ημέρες θα αναφερθούμε αναλυτικά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

16 + nineteen =