dolofonia-alki

Παραδόθηκε στις αρχές το πρωί της Δευτέρας, ο 12ος φερόμενος ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για Έλληνα, γεννημένο το 2000 στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αναφέρεται από τους συγκατηγορούμενούς του με το προσωνύμιο «Ντίνος» και φέρεται να είναι ο οδηγός του VW Polo που συμμετείχε στην επίθεση.

Στη μία μετά το μεσημέρι, πρόκειται, εξάλλου, να βρεθεί ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης και ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος παραδόθηκε στις αρχές της περασμένη βδομάδα και ο οποίος περιέγραψε, μέσω του συνηγόρου του, τον ρόλο του ως «περιφερειακό».

«Καθόμουν σε ένα από τα αυτοκίνητα, στη θέση πίσω από τον συνοδηγό. Δεν έφερα μαζί μου κάποιο αντικείμενο και δεν κατάφερα ουσιαστικά χτυπήματα κατά τον κρίσιμο χρόνο που εξελίχθηκε το ουσιώδες περιστατικό», φέρεται να είναι η θέση που διατυπώνει.

Ήδη για την υπόθεση έδωσαν εξηγήσεις στην ανακρίτρια οι δέκα συγκατηγορούμενοί του και ο ένας μετά τον άλλον οδηγήθηκαν στις φυλακές, καθώς κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seventeen + 3 =