Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για το ανατριχιαστικό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη με οπαδικά κίνητρα, ύστερα και από τις μαρτυρίες κατοίκων.

Το περιστατικό που οδήγησε στον αποτρόπαιο θάνατο του 19χρονου, ξεκίνησε 12.00 τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Οι δράστες, επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα και αφού πλησίασαν την παρέα των πέντε νεαρών, τους ρώτησαν για τις οπαδικές τους προτιμήσεις.

Κατά τα πρώτα στοιχεία, πέντε συνολικά νεαροί κινούνταν επί της οδού Γαζή όταν δέχθηκαν τη δολοφονική επίθεση. Ο 19χρονος φέρεται να υπέκυψε επιτόπου στα τραύματά του, ενώ οι δύο τραυματίες, αντίστοιχα 19 και 20 ετών, έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

«Μη με χτυπάτε άλλο» – «Ακούγαμε σπασίματα, βρισιές, φωνές»

Γυναίκα μάρτυρας άκουσε φασαρία το βράδυ καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο». Η ίδια μάλιστα κάλεσε και την αστυνομία.

«Ακούσαμε να σπάνε σαν μπουκάλια ή τζάμια, έγινε μεγάλος χαμός. Φυσικά δεν βγήκε κάνεις από την πολυκατοικία, ήταν και μεγάλη παρέα φοβόμασταν», περιγράφει κάτοικος της περιοχής. Όταν ήρθε η αστυνομία και το ασθενοφόρο όλοι είχαν εξαφανιστεί από το σημείο, κάποιοι έφυγαν με ΙΧ, εκτός από ένα ή δύο άτομα που ήταν πεσμένοι στα σκαλοπάτια.

«Άκουσα πολλές δυνατές φωνές χθες το βράδυ, βρισιές και έναν δυνατό ήχο. Μόλις βγήκα έξω είδα να περνούν έναν σκαμπό από γωνιακό μαγαζί, να χτυπούν και να κλωτσούν ένα άσπρο αυτοκίνητο το οποίο έφυγε σφαίρα», ανέφερε άλλος κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο GRTimes.gr. «Ήταν 5-6 άτομα μικρά σε ηλικία, χωρίς να μπορέσω να διακρίνω συγκεκριμένα πόσο ετών ήταν. Όλοι φορούσαν μαύρα ρούχα και μπουφάν ενώ μετά ξεκίνησαν να τρέχουν, πιθανώς για να κρυφτούν».

Οι κάτοικοι της περιοχής από νωρίς το πρωί που περνούν από το σημείο και βλέπουν τα αίματα και την κινητικότητα αναρωτιούνται τι συνέβη με πολλούς να λένε πως ήταν «θέμα χρόνου» να υπάρξει νεκρός από επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα.

Ένοικος σε παρακείμενη πολυκατοικία αναφέρει στη Voria.gr ότι περίπου στη 1 ακούστηκε μια φασαρία στη γειτονιά, με άτομα να φωνάζουν, ωστόσο όλα όπως λέει «έγιναν σε ελάχιστο χρόνο».

Κάτοικος της περιοχής στην οδό Θ. Γαζή όπου σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο στο οποίο τραυματίστηκαν και δύο φίλοι του 19χρονου, περιέγραψε τι συνέβη: «Άκουσα φασαρία και φοβήθηκα. Γι’ αυτό δε βγήκα έξω. Άκουσα παιδιά να φωνάζουν. Άκουσα κραυγές», είπε στο thesstoday.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × 3 =