kapsimo-kladion

Την προσοχή των πολιτών στο θέμα της καύσης πάσης φύσεως κλαδιών κατά την διάρκεια του επερχόμενου Σαββατοκύριακου, εφιστά ο Δήμος Κυθήρων, λόγω των έντονων ανέμων που θα πνέουν στα Κύθηρα το εν λόγω διάστημα. Παράλληλα, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, επισημαίνονται όλα τα μέτρα τα οποία θα πρέπει να τηρούνται την περίοδο από 1 Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου εκάστου έτους, από όσους προτίθενται να προβούν σε καύσεις υπολειμμάτων καλλιεργειών σε χώρους που γειτνιάζουν με δάση ή δασικές περιοχές, εύφλεκτα υλικά, εγκαταστάσεις και όρια ιδιοκτησίας.

Επιπυραγός Ιωάννης Αρτοποιός στον Adelin FM: Καύσεις υπό προϋποθέσεις και αφού επικοινωνήσουμε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Σε δηλώσεις του στον Adelin FM, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας, Ιωάννης Αρτοποιός, ανέφερε πως οι υπαίθριες καύσεις μέχρι τις 30 Απριλίου, θα πρέπει να διενεργούνται υπό προϋποθέσεις και αφού ο ενδιαφερόμενος επικοινωνεί με την Πυροσβεστική μία μέρα νωρίτερα για να λάβει γνώση των καιρικών συνθηκών. Στάθηκε, δε, ιδιαίτερα στο μήνυμα την πρόληψης που το Σώμα προσπαθεί να περάσει, ενώ έκανε γνωστό πως είχαμε αύξηση σε ποσοστό 10% στις δασικές πυρκαγιές κατά τον τελευταίο χρόνο.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

13 + nineteen =