Δημοπρατείται προς εκμίσθωση το «Παλιό Μουσείο» με τιμή εκκίνησης €180

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων εγκρίθηκε η εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου εμβαδού 20 τ.μ, που βρίσκεται επί της κεντρικής οδού Χώρας Κυθήρων (παλαιό Μουσείο) με την διενέργεια πλειοδοτικής δημοπρασίας.

Το δημοτικό ακίνητο εμβαδού 20 τ.μ, που βρίσκεται επί της κεντρικής οδού Χώρας Κυθήρων (παλαιό Μουσείο) και του οποίου το μισθωτήριο συμβόλαιο έχει λήξει, απαιτείται εκ νέου να μισθωθεί.

Αποφασίστηκε ως τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας απαραιτήτως εκατό ογδόντα (180€) μηνιαίως και σύντομα θα υπάρξει δημοσίευση σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την διενέργεια της δημοπρασίας.

Τους όρους της δημοπρασίας θα ορίσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Σημειώνεται ότι το ακίνητο χρήζει εκτεταμένης επισκευής.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Λιμένας Διακοφτίου: Ένα σχέδιο 124 χρόνια μπροστά από την εποχή του

Ένα εξαιρετικά σπάνιο και πολύτιμο ιστορικό τεκμήριο έρχεται στο...

Τριφύλλειο Ίδρυμα: Βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των Κυθήρων

Σε μια σεμνή και γεμάτη συμβολισμούς τελετή, το Τριφύλλειο...

Η άνοιξη στα Κύθηρα έχει το χρώμα της ορχιδέας

Η άνοιξη στα Κύθηρα δεν είναι απλώς μια εποχή...

«Βόηθα, Χριστέ, την Ορφανή». Η ηρωική Άνοιξη του γυναικείου προλεταριάτου

Αν θέλουμε να δούμε την Ιστορία όχι σαν μια...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img