Δημήτρης Κοντολέων: «Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα…»

«Ο Ποταμός έχει ιστορία, ο Ποταμός έχει και μέλλον. Κι αυτό ανήκει στους κατοίκους του και όλους τους Τσιριγώτες».

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Μένουμε Εδώ” προέβη μέσω Facebook σε δήλωση στήριξης του εξωραϊστικού πολιτιστικού συλλόγου Ποταμού αλλά και του αγροτικού συνεταιρισμού του Ποταμού. Ακολουθεί η δήλωση:

«Δυστυχώς ο δήμαρχος έχει τη συνήθεια να μην ανοίγει έναν υγιή διάλογο με την κοινωνία. Γνωρίζει ότι οι περισσότεροι από τους πολίτες έχουν την καλή διάθεση αλλά και το δικαίωμα να συμμετάσχουν αλλά και να συναποφασίσουν για τον τόπο τους, την καθημερινότητά τους, τους κανόνες της δημόσιας ζωής. Η πανδημία λειτουργεί αποτρεπτικά όμως για εκείνους αφού από τη μία είναι «φυλακισμένοι» λόγω μέτρων, από την άλλη τρέχουν να σώσουν τις δουλειές τους και τις οικογένειές τους από την οικονομική κατάρρευση.

Αισθάνομαι δικαιωμένος από τις εξελίξεις αφού η συζήτηση για το Παζάρι ανοίγει επιτέλους στην κοινωνία. Τόσο ο πολιτιστικός σύλλογος του Ποταμού όσο και ο αγροτικός συνεταιρισμός του Ποταμού έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν και συναποφασίσουν το μέλλον του χωριού τους. Ο Ποταμός με τους ανθρώπους του πρέπει να διεκδικήσει όχι μόνο ένα «αξιοπρεπές παζάρι», αλλά και έργα που θα βγάλουν από το τέλμα την εμπορική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή του χωριού.

Νομικοί και δικηγόροι δεν υπάρχουν μόνο για να τους επικαλείται η εξουσία. Υπάρχουν και για τους πολίτες που πρέπει να γνωρίζουν και να υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους. Έχουν λοιπόν όλοι το δικαίωμα να ζητήσουν χρόνο, να συμβουλευτούν νομικούς και ύστερα να καθίσουμε όλοι μαζί στο τραπέζι του διαλόγου. Ενωμένοι, ενημερωμένοι και αποτελεσματικοί.

Συγχαίρω λοιπόν τα «ζωντανά κύτταρα» του Ποταμού, τους φορείς μας και τους αγκαλιάζω με την εμπιστοσύνη μου. Ο Ποταμός έχει ιστορία, ο Ποταμός έχει και μέλλον. Κι αυτό ανήκει στους κατοίκους του και όλους τους Τσιριγώτες».

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

00:00:24

Στον Ασπρόπυργο το κέρδος μετριέται με καμένη σάρκα

Αυτό που «οι αποδεκτοί δημοσιογράφοι» θα σπεύσουν να βαφτίσουν...

Τιμητική εκδήλωση για τη συνταξιοδότηση του χειρουργού Παρασκευά Τσεμινίδη

Μια ιδιαίτερα συγκινητική και σημαντική στιγμή για την τοπική...

Η ΕΕ ζητάει από την Meta να αλλάξει «εθιστικά» χαρακτηριστικά του Instagram και του Facebook

Οι Βρυξέλλες έδωσαν σήμερα εντολή στη γιγάντια αμερικανική εταιρεία...

Κ. Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση παρεμβαίνει έγκαιρα για τη μείωση των τιμών των καυσίμων

«Τις τελευταίες ημέρες, από τις αρχές Ιουλίου, υπάρχουν ανοδικές...

ΑΤ Ομονοίας: Ένοχοι οι δύο αστυνομικοί για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης

Την ενοχή των δύο κατηγορούμενων αστυνομικών για τον από...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img