Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κυθήρων – Αντικυθήρων κ. Ζαχαρίας Σουρής με αφορμή την κατάσταση που δημιουργήθηκε με την διαρροή βοθρολυμάτων χθες Κυριακή στον Ποταμό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε καμιά περίπτωση δεν χαιρόμαστε για την πρωτοφανή διαρροή βοθρολυμάτων απόψε, Κυριακή βράδυ, στον Ποταμό. Σε καμιά περίπτωση δεν επιδιώκουμε να κερδίσουμε πολιτικούς πόντους από ένα τέτοιο αρνητικό γεγονός για τους επαγγελματίες, τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Ποταμού. Ωστόσο δεν μπορούμε παρά να στιγματίσουμε την προκλητική αδιαφορία του κ. Χαρχαλάκη που για εννιά ολόκληρα χρόνια δεν έκανε απολύτως τίποτα γι’  αυτό το καυτό θέμα του μεγαλύτερου οικισμού των Κυθήρων. Ας μας ανακοινώσει επιτέλους ποιες συγκεκριμένες ενέργειες έκανε τόσα χρόνια που είναι Δήμαρχος για το μεγαλύτερο πρόβλημα δημόσιας υγείας που είναι η ανεξέλεγκτη απόρριψη βοθρολυμάτων στο περιβάλλον;

Η απάντηση είναι, δυστυχώς τίποτα. Ιδιαίτερα σε μια χρονική περίοδο που τα κονδύλια για τέτοια  περιβαλλοντικά έργα δίνονται από το κράτος και τις Περιφέρειες πανεύκολα.

Ας μην αγωνιά όμως ο κ. Χαρχαλάκης. Στις 8 Οκτωβρίου οι δημότες των νησιών μας θα του δώσουν τη μόνη απάντηση που του ταιριάζει: «Ως εδώ κ. Χαρχαλάκη. Τα νησιά μας αλλάζουν οριστικά σελίδα εκλεγοντας νέα δημοτική Αρχή με σχέδιο και όραμα, αφήνοντας πίσω αυτοσχεδιασμούς, ερασιτεχνισμούς και μεγάλα λόγια χωρίς αντίκρυσμα»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 × 4 =