lakouva-aroniadikon

Δικαιωμένοι ηθικά και πρακτικά μπορούν να αισθάνονται οι πολίτες μετά την έκταση που πήρε το ζήτημα με την λακούβα έξω από το Νοσοκομείο Κυθήρων, στην επαρχιακή οδό Ποταμού – Αρωνιαδίκων. Με τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα επιβεβαιώνεται ότι το κρίσιμο σημείο έξω από την στροφή του Νοσοκομείου, στο οποίο υπήρξε επικίνδυνη λακούβα, επιδιορθώθηκε, έστω και με προσωρινού τύπου παρέμβαση. Πλέον αίρεται ο άμεσος κίνδυνος για τον οποίο είχαμε προειδοποιήσει τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, μετά από ενημέρωση που λάβαμε από πολίτη στο Kythera.News.

Οι λύσεις υπάρχουν πάντα, και οι δικαιολογίες περισσεύουν, όταν οι πολίτες διεκδικούν με σθένος τα αυτονόητα. Το ίδιο δικαιωμένοι αισθάνονται και οι συντάκτες του Kythera.News που ανέδειξαν το σοβαρό πρόβλημα του οδικού δικτύου του νησιού. Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, το Kythera.News και οι συντάκτες του βρίσκονται στο πλευρό των Τσιριγωτών για να αναδείξουν τα προβλήματα της καθημερινότητας και να προτρέψουν σε επίλυσή τους.

Το Kythera.News ενημερώνει πως βρίσκεται πάντα στη διάθεση του πολίτη για να βοηθήσει με την θεσμική του ιδιότητα. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο της αίθουσας σύνταξης 2736.037125 και στο email editors@kythera.news για να αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Στην Δημοσιογραφία, οφείλουμε να υπηρετούμε τους πολίτες και να λέμε την αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι δημόσιες σχέσεις.

Θέλουμε με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τα τοπικά ΜΜΕ για τη συναδελφική τους αλληλεγγύη μέχρι τώρα καθώς και τους πολίτες που μας διαβάζουν και μας στηρίζουν.

Αφήνουμε προς το παρόν, τη «δημοσιογραφία της λακούβας» όπως μας λοιδορήσανε και μπαίνουμε τις επόμενες μέρες στο μείζον θέμα των Δημοσίων Έργων.

Οι συντάκτες του Kythera.News

 

lakouva-aroniadikon2

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nine + 11 =