Διεθνή Πρακτορεία, ΜΜΕ και εφημερίδες της Αθήνας σε συνεχή επικοινωνία με το Kythera.News αυτό το καλοκαίρι αναμετέδωσαν πληροφορίες, ειδήσεις και οπτικοακουστικό υλικό από τα σημαντικά γεγονότα του νησιού. Με το προσφυγικό στην διαδρομή διακίνησης Σμύρνη – Ιταλία αλλά και τις πυρκαγιές στο τέλος του καλοκαιριού, ο ενημερωτικός ιστότοπος των Κυθήρων βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Για πρώτη φορά, το Kythera.News συνεργάστηκε με το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων  Associated Press.  Επίσης το ευρωπαϊκό ενημερωτικό κανάλι Euronews μετέδωσε ειδήσεις από τα Κύθηρα με πληροφορίες και οπτικοακουστικό υλικό σε συνεργασία με το Kythera.News.

Το ίδιο διάστημα, άλλα μέσα που μετέδιδαν πληροφορίες και οπτικοακουστικό υλικό του Kythera.Νews και τον συνεργατών του ήταν η αθηναϊκή πρωινή εφημερίδα «Καθημερινή», το Έθνος, το Πρώτο Θέμα, η Εφημερίδα των Συντακτών κ.α

Σε αυτή την έντονη ειδησεογραφικά περίοδο, η συνεργασία με όλο τον κόσμο των Κυθήρων, τις αρχές και τους εθελοντές ήταν σημαντική για την πληρέστερη ενημέρωση εντός και εκτός νησιού.

Το Kythera.News οφείλει ευχαριστίες σε όλους όσους συνεργάστηκαν σε αυτές τις στιγμές, σε κάθε πολίτη που επικοινώνησε με τον ιστότοπο, καθώς επίσης στον Αντιδήμαρχο Γιάννη Κατσανεβάκη για την διαρκή ενημέρωση, στον Γιώργο Σάμιο για την φωτογραφική κάλυψη, τον Ραδιοφωνικό Σταθμό AdelinFM που παρείχε επίσης πρωτογενή πληροφόρηση σε κρίσιμες φάσεις, τους εθελοντές της Ομάδας Αλληλεγγύης, το Λιμενικό Φυλάκιο Κυθήρων, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Αστυνομικό Τμήμα Κυθήρων.

Η συντακτική ομάδα του Kythera.News εύχεται καλό φθινόπωρο σε όλους και παραμένει κοντά στους πολίτες για την ενημέρωσή τους. Και μια επιφύλαξη! Ετοιμάζεται και φέτος το μεγάλο μας αφιέρωμα: Η ανασκόπηση του 2022. Μείνετε κοντά μας!

Ενδεικτικά παρακάτω παρατίθενται σχετικοί σύνδεσμοι με την αναμετάδοση των ειδήσεων.

Kathimerini (English Edition)

Two sailboats carrying dozens of migrants reach Kythira

Associated Press

2 sailboats carrying dozens of migrants reach Greek island

Greece: 71 migrants aboard boat reaching southern island

euronews

Σύνδεσμοι:

Καψάλι Κυθήρων: Προσάραξαν δύο σκάφη μεταφέροντας περίπου 200 μετανάστες αφγανικής καταγωγής 

Κύθηρα: Πάνω από 230 μετανάστες στο νησί σε 48 ώρες- Πέντε συλλήψεις

ΕΘΝΟΣ

Φωτιά καίει ανεξέλεγκτη στα Κύθηρα: Κατευθύνεται προς οικισμό – Επιχειρούν 13 εναέρια μέσα

Εφημερίδα των Συντακτών

Βρήκαν τα Κύθηρα 170 πρόσφυγες

NewsBeast

Φωτιά τώρα σε δάσος στα Κύθηρα

Πρώτο Θέμα

Φωτιά τώρα σε δασική περιοχή στα Κύθηρα: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, επιχειρούν 12 αεροσκάφη και πέντε ελικόπτερα

TVXS

Μεγάλη φωτιά στα Κύθηρα

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twelve + eleven =