demy

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Demy. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια αναφέρθηκε, για πρώτη φορά, στη συμμετοχή της στη Eurovision και εξήγησε πως ήταν ένα μεγάλο σοκ για εκείνη η παρουσία της εκεί και πως μετά την εμφάνισή της στον διαγωνισμό, το σώμα της είχε άρνηση να τραγουδήσει.

«Τα έχω διαγράψει λίγο όλα. Δεν το έχω συζητήσει ούτε με τους δικούς μου. Υπήρξε η απίστευτη περηφάνια και το δέος στο ταξίδι, αλλά επειδή είμαι αγχώδης και τελειομανής το βίωσα με πολύ άγχος. Έκανα νυχτερινές εμφανίσεις και είχα και την προετοιμασία για τη Eurovision, ζορίστηκα πολύ. Όσο cool και να το παίζουμε, όταν υπάρχει μια κατάταξη το αποτέλεσμα μετράει και μετράει στην ψυχή. Είχα μάθει να είμαι πάντα πρώτη και αυτό ήταν το πρώτο μεγάλο σοκ. Όταν μετά από κάποιους μήνες ηρέμησα βγήκε όλο το στρες. Ήταν σαν να μην ήθελα να τραγουδάω. Δεν αναγνώριζα τη φωνή μου, κουραζόμουν εύκολα. Το σώμα μου αρνιόταν. Ξαφνικά δεν είχα μέσο εκτόνωσης» επισήμανε η τραγουδίστρια.

Demy
Demy (Greece 2017)
«Ήμουν ένα παιδί που είχα φοβίες και αγχωνόμουν»
Επίσης, η Demy αποκάλυψε πως από μικρό παιδί πάσχει από την ψυχική νόσο «OCD», μίλησε για τις φοβίες και τα άγχη που την ταλαιπωρούν εξαιτίας της πάθησής της αλλά και τον σύντροφό της που στέκεται με αγάπη στο πλευρό της. «Έχω από παιδί OCD (Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή). Obsessive–compulsive disorder είναι στα αγγλικά. Έχω εμμονή με κάποια πράγματα. Να τακτοποιώ κάποια πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο, για να μη μου συμβεί κάτι κακό. Κυρίως το βράδυ με πιάνει για κάποιον περίεργο λόγο.
Ο σύντροφός μου το ξέρει, αλλά επειδή κοιμάται πρώτος δεν τα βλέπει αυτά που συμβαίνουν. Έχω συγκεκριμένο τρόπο που σβήνω το λαμπατέρ, τον τρόπο που πρέπει να είναι τα παπούτσια πριν κοιμηθώ. Συγκεκριμένα πράγματα. Τα πράγματα στο κομοδίνο να μην ακουμπάνε μεταξύ τους. Είναι συγκεκριμένα πράγματα που δεν έχουν λογική μεταξύ τους. Αν δεν το έχεις βιώσει δε μπορείς να το καταλάβεις. Κάνω ψυχοθεραπεία, ασχολούμαστε με την πηγή. Γιατί αυτό είναι άγχος και φοβίες. Το έχω από πάρα πολύ μικρή. Ήμουν ένα παιδί που είχα φοβίες και αγχωνόμουν. Δεν άρχισα να το ψάχνω να το λύσω από μικρή. Έχω αρχίσει τα τελευταία δύο χρόνια. Οι γονείς μου είναι μια γενιά που δεν τα έχει ψάξει αυτά τα θέματα» υπογράμμισε η ίδια.
demy
«Ζούμε σε μια βαθιά σεξιστική κοινωνία»

Για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, η Demy δήλωσε: «Δεν μου έχει τύχει. Έχω προσπαθήσει να προστατευτώ. Με έχει προστατεύσει η εταιρεία και οι συνεργάτες μου που έμπαιναν μπροστά. Δεν σοκαρίστηκα με όλα αυτά. Ζούμε σε μια βαθιά σεξιστική κοινωνία. Δεν μου κάνει εντύπωση γιατί φοβόντουσαν να μιλήσουν. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με τις αντιλήψεις που έχουμε. Μια γυναίκα που είναι απαιτητική στη δουλειά της είναι υστερική, ενώ ένας άντρας είναι επαγγελματίες. Μια γυναίκα αν θέλει να είναι με πολλούς άντρες χαρακτηρίζεται, ο άντρας παίρνει παράσημο».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three × five =