cinema-wheels

Οι κινηματογράφοι Δαναός, Μικρόκοσμος και Φλοίσβος, ενώνουν δυνάμεις για να στείλουν το θερινό σινεμά σε μέρη όπου δεν έχει ξαναπάει, σε μια πρωτοβουλία που πραγματοποιείται κάτω από την ομπρέλα των Europa Cinemas και του Media Creative Europe.

H πρώτη διαδρομή για το 2022 είναι η εξής: Λειψοί, Πάτμος, Νίσυρος, Χάλκη, Κάσος, Κάρπαθος, Κύθηρα, Ελαφόνησος και Γύθειο.

Στα Κύθηρα, το “Cinema on Wheels” σηκώνει αυλαία των 8 προγραμματισμένων προβολών την Παρασκευή, 26 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα, 29 του μηνός.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των προβολών οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου στη Χώρα Κυθήρων.

26/08 – 20:30: Δαίδαλος και Ίκαρος / 22:00: Η Πανσιόν

27/08 – 20:30: Γάιδαρος / 22:15: A Chiara

28/08 – 20:30: Σώσε το δέντρο / 22:00: Αντικαταστάτης

29/08 – 20:30: Digger / 22:15: Ο χειρότερος Άνθρωπος του κόσμου

cinema-wheels

Κατεβάστε την αφίσα και το πρόγραμμα κάνοντας κλικ εδώ.

Ας γνωρίσουμε το Cinema on Wheels με τα λόγια των διοργανωτών του:

«Πιστεύουμε ότι η εμπειρία του Θερινού κινηματογράφου είναι από τις πιο ευχάριστες και χαλαρωτικές που μπορεί να ζήσει ένας θεατής. Ευτυχώς, ο καιρός στην Ελλάδα μάς επιτρέπει να την απολαύσουμε.

Τρείς κινηματογράφοι: Δαναός, Μικρόκοσμος και Φλοίσβος.

Μια κοινή ιδέα: Να μεταφερθεί η εμπειρία του θερινού κινηματογράφου σε μέρη όπου δεν έχει ξαναπάει.

Η ευκαιρία για το σχέδιό μας έρχεται από τα Europa Cinemas , που σε συνεργασία με το πρόγραμμα τις Media Creative Europe: ” Collaborate to Innovate” μας ενθαρρύνει και μας βοηθά να ξεκινήσουμε «τώρα».

Πρώτος στόχος είναι τα μικρά από τα Δωδεκάνησα, τα οποία λόγω της γεωγραφικής τους θέσης και την κοστοβόρα πρόσβαση, καθιστούσαν ανέκαθεν αδύνατη την ύπαρξη κινηματογράφων.

Δεν μπορούμε να πάμε σε όλα τα νησιά, οι συνδέσεις μεταξύ πλοίων και o χρόνος δεν μας το επιτρέπουν, οπότε ετοιμάζουμε μια διαδρομή: Λειψοί, Πάτμος, Νίσυρος, Χάλκη, Κάσος, Κάρπαθος, Κύθηρα, Ελαφόνησος, Γύθειο είναι το φετινό μας πρόγραμμα.

Η θερμή υποδοχή όλων των δημάρχων κατέστησαν δυνατό το να είμαστε σήμερα μαζί σας, με ταινίες πρώτης προβολής, με μηχανήματα εικόνας και ήχου κορυφαίας ποιότητας για να μπορέσουμε να προσφέρουμε σε όλους σας μια αληθινή εμπειρία Θερινού Κινηματογράφου.

Ελπίζουμε να το απολαύσετε και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε και τα επόμενα καλοκαίρια.»

Αναζητήστε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τα ταξίδια και τις στάσεις του Cinema on Wheels στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eighteen − 8 =