chuck-norris

Ο 80χρονος σταρ και μάστερ των πολεμικών τεχνών Τσακ Νόρις (Chuck Norris) συντάσσεται πολιτικά με τον συντηρητικό χώρο της Αμερικής. Το 2007 και το 2008, έκανε εκστρατεία για τον πρώην κυβερνήτη του Αρκάνσας Μάικ Χάκαμπι (Mike Huckabee), ο οποίος ήταν στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ το 2008. Μία φωτογραφία ενός άνδρα -που του έμοιαζε καταπληκτικά – ανάμεσα στους εισβολείς στο Καπιτώλιο την περασμένη εβδομάδα, έκανε τον γύρο των social media και τον «έβαλε σε μπελάδες».

Ο Τσακ Νόρις μπήκε στη διαδικασία να διαψεύσει επίσημα τις φήμες ότι βρισκόταν στην εισβολή στο Καπιτώλιο, κάνοντας μία ανάρτηση στο Twitter. «Έμαθα πρόσφατα ότι υπήρχε ένας σωσίας του Τσακ Νόρις στις ταραχές στο Καπιτώλιο. Δεν ήμουν εγώ αυτός, ούτε ήμουν εκεί. Κανενός είδους βία δεν χωρά στην κοινωνία μας. Είμαι και θα είμαι πάντα στην πλευρά του νόμου και της τάξης» έγραψε ο Τσακ Νόρις, μια φιγούρα που πλέον έχει γίνει «θρύλος» στην αμερικανική κουλτούρα των πολεμικών τεχνών.

Ως ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες δράσης, όπως το «Way of the Dragon» (1972) στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τον Μπρους Λι. Έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Walker, Texas Rangers», μεταξύ του 1993 και 2001. Μετά την υπηρεσία του στην Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία, όπου απέκτησε και το παρατσούκλι «Τσακ», άρχισε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες ως επαγγελματίας, και έφτασε να γίνει ο αήτητος παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε μεσαίων βαρών, επί έξι συνεχόμενα έτη, από το 1968 έως το 1974. Έχει ιδρύσει και δική του σχολή πολεμικών τεχνών, την Chun Kuk Do.

Ο Τσακ Νόρις που έχει δική του στήλη στη συντηρητική ιστοσελίδα WorldNetDailyτο 2016 είχε στηρίξει ανοιχτά τον Ντόναλντ Τραμπ στην εκλογική του αναμέτρηση με τη Χίλαρι Κλίντον. Η φωτογραφία του «σωσία» του δεν τραβήχτηκε στις ταραχές στο Καπιτώλιο, αλλά στη συγκέντρωση της 6ης Ιανουαρίου στην Ουάσινγκτον.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 × 1 =