prasino-tameio

Βελτιώνεται αισθητικά και αρχιτεκτονικά ο οικισμός του Ποταμού Αντικυθήρων, χάρη στην ανάπλαση που χρηματοδοτήθηκε από το Πράσινο Ταμείο.

potamos-antikythira

Σχετικό Δελτίο Τύπου, κυκλοφόρησε ο Δήμος Κυθήρων:

Με απόφαση του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου, εντάχθηκε στον Άξονα Προτεραιότητας 1 «Αστική Αναζωογόνηση» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» με επιλέξιμο προϋπολογισμό 163.232,80€, το έργο «Διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων οικισμού Ποταμού Αντικυθήρων και συνοδευτικές εργασίες».

Προβλέπεται η ανάπλαση και διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων και δρομίσκων στον Ποταμό Αντικυθήρων, με στόχο την αισθητική και αρχιτεκτονική βελτίωση του οικισμού, σε συνέχεια σχετικής μελέτης και πρότασης που υποβλήθηκαν από το Δήμο μας.

Ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, κ. Στάθη Σταθόπουλο και τον ευχαρίστησε για την ουσιαστική συμβολή του στην χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου, αλλά και άλλων προτάσεων έργων ανάπλασης οικισμών που έχουν υποβληθεί και για τα οποία επίσης αναμένονται σημαντικές χρηματοδοτήσεις.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × four =