anaskopisi

Με ανάρτησή του στο facebook, συνοδεία πλούσιου φωτογραφικού υλικού, ο δήμαρχος Κυθήρων, Ευστράτιος Χαρχαλάκης, ενημέρωσε τους πολίτες των Κυθήρων για την πορεία των έργων στην νέα γέφυρα στον Μάκρωνα. Ένα project «σε πλήρη εξέλιξη», όπως τόνισε χαρακτηριστικά και σε πείσμα «των Κασσανδρών (που διαψεύστηκαν ξανά), των κακόβουλων διαδόσεων και όσως επιχείρησαν κατά καιρούς να το σαμποτάρουν».

Ο κ. Χαρχαλάκης αναφέρθηκε σε όλα τα βήματα υλοποίησης του έργου, αρχής γενομένης από το 2008 με την έγκριση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων ως την ένταξή του, από την νυν Δημοτική Αρχή, στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας το 2015.

Παράλληλα, εξήρε, τόσο τον «καταλυτικό ρόλο» των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας στην επίλυση των όποιων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στην πορεία, όσο και τις «προσωπικές παρεμβάσεις του πρώην Αντιπεριφερειάρχη, Τάκη Χατζηπέρου και της νυν Αντιπεριφερειάρχη, Βάσως Μπόγρη». Δεν παρέλειψε, πάντως, να καυτηριάσει, την στάση της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, η οποία είχε απορρίψει την εκτέλεση του έργου έναντι άλλων προτεραιοτήτων.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του δημάρχου Κυθήρων.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

6 + nine =