ogkodi

Ο Δήμαρχος Κυθήρων Ευστράτιος Χαρχαλάκης με χθεσινή του ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης παρακάλεσε τους πολίτες που πέταξαν τσουβάλια με ογκώδη και μπάζια στο πάρκινγκ Λιβαδίου να μεριμνήσουν άμεσα για την μεταφορά τους σε κάδο ογκωδων. Διαφορετικά την Δευτέρα θα επιβληθούν πρόστιμα. Μάλιστα δημοσίευσε σχετική φωτογραφία από το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μπαχτή στον Tsirigo FM.

Σημειώνεται ότι αρκετοί πολίτες με σχόλιά τους κάτω από την ανάρτηση εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για αυτές τις εικόνες.

Η ανάρτηση του Δημάρχου

«Όταν κάνουμε κατασκευαστικές ή ανακαινιστικές εργασίες δεν πετάμε τα τσουβάλια όπου μας βολεύει και σίγουρα όχι στην ανακύκλωση. Υπάρχουν κάδοι ογκωδών και πρέπει να προηγείται οπωσδήποτε συνεννόηση με τον Δήμο. Παρακαλώ όποιος πέταξε αυτά τα τσουβάλια στο Parking Λιβαδίου να μεριμνήσει για την ΑΜΕΣΗ μεταφορά τους σε κάδο ογκωδών. Τη Δευτέρα θα επιβληθεί το προβλεπόμενο πρόστιμο».

Tsirigo FM: Ασφυκτικά γεμάτοι οι κάδοι της ανακύκλωσης σε όλο το νησί.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Tsirigo FM στο ιστολόγιό του δημοσίευσε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στα Κύθηρα, από τη μη αποκομιδή των απορριμμάτων της ανακύκλωσης, με αποτέλεσμα οι κάδοι να είναι ασφυχτικά γεμάτοι για μέρες και οι πολίτες να δυσανασχετούν δικαιολογημένα.

Επικαλούμενος πληροφορίες ο Tsirigo FM αναφέρει ότι το πρόβλημα προέκυψε όταν το όχημα της ανακύκλωσης μπήκε στο συνεργείο για γενική επισκευή, η οποία ολοκληρώθηκε χθες την Παρασκευή. Όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ η αποκομιδή των απορριμμάτων της ανακύκλωσης αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο ρεπορτάζ ο σταθμός αναφέρει και το θέμα με το οποίο ασχολήθηκε ο Δήμαρχος στην ανάρτησή του:

«Τέλος σήμερα Παρασκευή 8/4 στο parking του Λιβαδίου, δίπλα ακριβώς στους κάδους της ανακύκλωσης, όπως μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά και στην φωτογραφία του θέματος, είδαμε τοποθετημένα τεράστια σακιά γεμάτα με υλικά για πέταμα, τα οποία δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί κι εμποδίζουν.

Καλό θα ήταν σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο μέλλον, να υπάρχει μέριμνα κι επικοινωνία με τον Πρόεδρο της εκάστοτε Κοινότητας ή τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, προκειμένου να οδηγούνται σε μέρη πιο κατάλληλα για την εναπόθεσή τους»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

6 + 8 =