cerigo

Με Δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε, ο Σύλλογος Τουριστικών Καταλυμάτων Νήσου Κυθήρων «CeriGo», ευχαριστεί θερμά όλους τους ενεπλεκόμενους στις αεραθλητικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα πρόσφατα στο νησί, στα πλαίσια του εορτασμού των 50 χρόνων λειτουργίας του αεροδρομίου. Ειδική μνεία γίνεται στους κ. Σταύρο Παϊζάνο, Αερολιμενάρχη, κ. Ζαχαρία Σουρή, αρχηγού της Οργανωτικής Επιτροπής των εκδηλώσεων, κ. Νίκο Μακράκη, Πρόεδρο της ΕΛΑΟ, καθώς και μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, όπως ο κ. Βρεττός Σκλάβος αλλά και ανθρώπων που δεν είναι μέλη του, όπως η κα Αθανασία Πρωτοψάλτη, που μόχθησαν, ο καθένας από το πόστο του, ώστε να έρθει εις πέρας μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία.

Από την άλλη, όμως, εκφράζει την λύπη του για το ότι, ο Δήμος (και η Τουριστική Επιτροπή αυτού) δεν πρόσφερε καμία ουσιαστική αρωγή στην προβολή ενός τόσο σημαντικού για τα τουριστικά δρώμενα του τόπου, γεγονότος, το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, αποτελεί μια σπουδαία καινοτομία που προσφέρει νέες προοπτικές στο τουριστικό προϊόν των Κυθήρων.

Απογοήτευση, όμως, εξέφρασε ο Σύλλογος και για την στάση της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας, η οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ανακοίνωσης, έφτασε στο σημείο να αθετήσει αρχική της υπόσχεση για την χορηγία 3 γευμάτων προς τους αεραθλητές, γεύματα, τα οποία, εν τέλει, προσέφερε ο Σύλλογος CeriGo, μέσω «προσωπικής χορηγίας» της Προέδρου του, κας Βανέσσας Ράϊκου.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × 2 =