koronoios

Σοκ και θλίψη για τον πρόωρο θάνατο ενός ακόμα ομογενή που “έφυγε” από επιπλοκές του κορονοϊού την Τετάρτη, σε νοσοκομείο της Μελβούρνης.

Πρόκειται για τον 54χρονο Άγγελο Δροσσά, γνωστό και αγαπητό στην παροικία μας από την ενασχόληση του στις ομογενιακές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, ο Άγγελος Δροσσάς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Δεν ξαναβγήκε, λέει συγκλονισμένη στον “Νέο Κόσμο”, η αδελφή του, Ουρανία Δροσσά, η οποία δυσκολεύεται ακόμα να το πιστέψει.

Ο αγαπητός συμπάροικος και πατέρας τριών αγοριών, είχε κάνει και τα δύο εμβόλια κατά του κορονοϊού, και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς μόλις πριν δύο χρόνια είχε κάνει μεταμόσχευση νεφρού, η οποία είχε στεφθεί με επιτυχία.

Το πιο τραγικό κατά την αδελφή του, είναι ότι κατάφερε να νικήσει τον θάνατο μια φορά.

Το νεφρό της είχε δωρίσει τότε η σύζυγός του, Σόνια, που έτυχε να είναι απόλυτα συμβατή, με αποτέλεσμα να αναρρώσει γρήγορα και να λειτουργεί στο 98% μέχρι να τον χτυπήσει ο κορονοϊός τον Δεκέμβριο.

Για δύο μέρες ψηνόταν σπίτι του στο πυρετό, πριν κληθεί ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

“Ήταν ένας υπέροχος πατέρας, υπέροχος σύζυγος, αδελφός και θείος. Η γυναίκα του τού έδωσε το ένα νεφρό της. Ήταν πολύ αγαπημένοι. Ήταν μια οικογένεια πολύ αγαπημένη”, προσθέτει η κα Δροσσά, η οποία στεναχωριέται ακόμα περισσότερο γιατί δεν κατάφερε να τον αποχαιρετίσει, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που επανήλθαν λόγω της έξαρσης της μετάλλαξης “Όμικρον” στη Βικτώρια.

Ωστόσο, δόθηκε εξαίρεση στη μητέρα του, τη σύζυγό του, και τα τρία παιδιά του, να του πουν το τελευταίο αντίο, πριν φύγει για το τελευταίο ταξίδι.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fourteen − 8 =