pyrosvestes-mat-epeisodia1

Επεισόδια κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος, έξω από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων στο Μαρούσι.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ρίψη δακρυγόνων, ενώ Αύρα της ΕΛ.ΑΣ. επιχείρησε να τους «απομακρύνει» από το σημείο.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για 4-5 προσαγωγές στο σημείο, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Την ίδια ώρα, στη σελίδα «Εποχικοί Πυροσβέστες» στο facebook, καταγγέλεται ακρωτηριασμός ενός εποχικού πυροσβέστη, μετά την βίαιη επέμβαση των ΜΑΤ και την ρίψη κροτίδας εναντίον του.

Οι πυροσβέστες συγκεντρώθηκαν νωρίτερα σήμερα για να διαμαρτυρηθούν με βασικά συνθήματα: «Ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα μπεζ οι καταστροφές δεν είναι εποχικές», «στο πλάι σου πολίτη όταν μας χρειαστείς, ενίσχυση του Σώματος της Πυροσβεστικής» και «Εδώ και τώρα μονιμότητα».

Μεταξύ άλλων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος ζητά την άμεση ενίσχυση με 4.000 νέες οργανικές θέσεις, θεσμοθέτηση και άμεση αποζημίωση της υπερεργασίας, θωράκιση του ανθρώπινου δυναμικού για την προστασία του από τον κορονοϊό με μέτρα πρόληψης και δωρεάν τεστ.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8 + fifteen =