paralia

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την επιστροφή στην κανονικότητα, αφού μετά το άνοιγμα της εστίασης, από το Σάββατο, 8 Μαΐου, τις πύλες τους ανοίγουν και οι οργανωμένες παραλίες για τους λουόμενους.

Ο ρυθμός των εμβολιασμών, αλλά και οι υψηλές θερμοκρασίες που «εγκαταστάθηκαν» φέτος από νωρίς στη χώρα, επιτρέπουν το άνοιγμα ολοένα και περισσότερων δραστηριοτήτων, ενόψει και του ανοίγματος του τουρισμού από τις 15 Μαΐου. Τα πρώτα στοιχεία από την εστίαση είναι ενθαρρυντικά, με τους επιχειρηματίες να ευελπιστούν ότι το ίδιο θα γίνει και με τις οργανωμένες πλαζ. Μάλιστα, από την επομένη κιόλας των κυβερνητικών ανακοινώσεων, οι επιχειρηματίες ξεκίνησαν τις προετοιμασίες, προκειμένου να είναι έτοιμοι το προσεχές Σάββατο.

Οι παραλίες αναμένεται να ανοίξουν με βάσει τα περσυνά πρωτόκολλα, δηλαδή με αποστάσεις, περιορισμένο αριθμό λουόμενων και τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων. Σχετικές ανακοινώσεις για το πώς θα λειτουργήσουν οι οργανωμένες πλαζ, πιθανότατα να γίνουν σήμερα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × 4 =