Κυρ, 22 Ιου 2025
24.5 C
Cythera

Αποχετευτικό: Μάχη των εταιρειών για το έργο. Τα υπομνήματα που κατέθεσαν

Αναμένεται η απόφαση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων για την προδικαστική προσφυγή του οικονομικού φορέα «ΕΝΩΣΗ ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ- ΓΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Τ.Ε ΚΥΘΗΡΑ» κατά του Δήμου Κυθήρων, όσον αφορά τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΝΟΤΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΗΣΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ».

Εν τω μεταξύ, συμπληρωματικά υπομνήματα κατέθεσαν οι δύο συμμετέχοντες στον διαγωνισμό οικονομικοί  φορείς, υποστηρίζοντας τις απόψεις τους. Σήμερα είναι η ημέρα εξέτασης της προσφυγής.

Ένα έργο μεγάλο, τεράστιας περιβαλλοντικής σημασίας και με μεγάλο προϋπολογισμό, κινδυνεύει να καθυστερήσει ή ακόμα και να μην γίνει ποτέ για λόγους ανεξάρτητους από τη θέληση του Κυθηραΐκού Λαού ο οποίος θέλει την υλοποίησή του το συντομότερο με διαφάνεια και σεβασμό στα χρήματα των φορολογουμένων.

Ακολουθούν τα υπομνήματα των δύο οικονομικών φορέων όπου μπορείτε να διαβάσετε τις απόψεις τους. 

Δημοφιλή Άρθρα

Οι βασικές διαφορές μεταξύ Χριστιανών Ορθοδόξων και Καθολικών

Η Ορθόδοξη Εκκλησία ήταν ενωμένη με τους Καθολικούς μέχρι...

Ανακοινώθηκαν τα νέα δρομολόγια του Aqua Jewel για το 2025

Το πλοίο Aqua Jewel, που συνδέει τον Πειραιά με...

Inside Story – Κύθηρα: Ποιος θα προστατεύσει τη φύση από την πράσινη ενέργεια;

Στην καρδιά του Ιονίου, το νησί των Κυθήρων μετατρέπεται...

Aqua Jewel – Δρομολόγια Καλοκαιριού 2025

Το Aqua Jewel συνδέει τα Κύθηρα, τα Αντικύθηρα, την...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img