panagia-myrtidiotissa

Την δυνατότητα στους απανταχού Κυθηρίους να παρακολουθήσουν τις τηλεοπτικές μεταδόσεις από το Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, προσφέρει ο Δήμος Κυθήρων, δημοσιοποιώντας τους σχετικούς συνδέσμους στο YouTube.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

Με γνώμονα την στήριξη του τοπικού πολιτισμού και την ανάγκη δημιουργίας δεσμών σχέσεων των Κυθηρίων και των απανταχού Ελλήνων, η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε πολύ κοντά σε μοναδικές στιγμές.

Ο Δήμος Κυθήρων προσφέρει στον Ελληνισμό της διασποράς, σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στους απανταχού Κυθηρίους, τις τηλεοπτικές μεταδόσεις από το Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Μυρτιδιώτισσας που προγραμματίζονται ως εξής:

 Ζωντανές μεταδόσεις

  1. Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19.00μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός. (Δείτε εδώ: https://youtu.be/PRTKlfoXgWc)
  2. Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 στις 07.30π.μ., ο Όρθρος και το Πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο. (Δείτε εδώ: https://youtu.be/PRTKlfoXgWc)
  3. Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, στις 20.30μ.μ., συναυλία της Φιλαρμονικής του Πολεμικού Ναυτικού από το Καψάλι. (Δείτε εδώ: https://youtu.be/-MnFNvp04hg )

Ζωντανή μετάδοση από δίκτυο περιφερειακών καναλιών

Η μετάδοση της μεγάλης Κυθηραϊκής Εορτής, θα πραγματοποιηθεί από το περιφερειακό κανάλι ΙΟΝΙΑΝ TV και σε πανελλαδική και διεθνή εμβέλεια από δίκτυο περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών και από την πλατφόρμα της Cosmote TV με τον καλύτερο τρόπο, προκειμένου να προβάλει την πολιτισμική και θρησκευτική ιδιαιτερότητα της ιδιαίτερης πατρίδας μας.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × 1 =