Γύθειο Κύθηρα Κρήτη πλοία

Με σημερινή επιστολή της η μείζονα αντιπολίτευση (δημοτική παράταξη Πρώτα ο Άνθρωπος) απευθύνεται στον νεοδιορισθέντα υφυπουργό ναυτιλίας κο Κώστα Κατσαφάδο και του ζητά, μια δεύτερη εβδομαδιαία δρομολόγηση στη σύνδεση του νησιού των Κυθήρων με το Γύθειο, σε ετήσια βάση.

Διαβάστε την επιστολή:

Κύθηρα, 06 Φεβρουάριου 2021

ΠΡΟΣ
Τον κ. Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνο Κατσαφάδο.

Κύριε Υπουργέ.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Κυθήρων «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» θα θέλαμε να σας συγχαρούμε, αλλά και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο που πολύ εύστοχα σας ανέθεσε ο πρωθυπουργός κ. Κυρ. Μητσοτάκης.

Ως βουλευτής της περιφέρειάς μας και με δεδομένο το ενδιαφέρον που πάντα επιδεικνύατε για τα νησιά μας, είναι βέβαιο ότι γνωρίζετε απόλυτα τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, με κυρίαρχο αυτό της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας και γενικότερα της σύνδεσής του με την ηπειρωτική Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να σας ζητήσουμε, να εξετάσετε και να υλοποιήσετε την εβδομαδιαία δρομολόγηση, σε ετήσια βάση, μιας δεύτερης σύνδεσης του νησιού μας με το Γύθειο.

Πιστεύουμε ότι αυτό θα συμβάλει στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας και θα επιλύσει πολλά προβλήματα των συμπολιτών μας, πρωτίστως δε αυτά των δραστηριοποιουμένων επαγγελματιών.

Έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα εξετάσετε και θα ικανοποιήσετε το αίτημά μας, το οποίο πιστεύουμε αποτελεί αίτημα και του συνόλου των συμπολιτών μας, ευχαριστούμε θερμά.

Οι Υπογράφοντες
Παναγοπουλος Δημητρης, Μεγαλοκονομος Στυλιανος, Νικόλαος Μαγουλάς,
Καλλιγερος Ιωαννης, Γεωργιλάς Παρασκευάς

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fourteen − six =