Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του τέταρτου -κατά πολλούς, καλύτερου- άλμπουμ της με τίτλο «30», η Αντέλ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «I Drink Wine».

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίζεται glamorous και χαλαρή, να πίνει κρασί, καθώς επιπλέει σε ένα ποτάμι, ενώ μετά από λίγο την πλησιάζει ένας γοητευτικός ψαράς.

Πρόκειται για το τρίτο μουσικό βίντεο από το «30», μετά το «Easy on Me» και «Oh My God», αν και όπως έγραψε η Αντέλ στα social media, το κλιπ του «I Drink Wine» ήταν το πρώτο που γύρισε.

Το «30» έγινε το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις του 2021 μόλις τρεις ημέρες μετά την κυκλοφορία του τον Νοέμβριο. Τον Φεβρουάριο του 2022, η Αντέλ ερμήνευσε το «I Drink Wine» στα BRIT Awards, όπου απέσπασε το βραβείο για το Άλμπουμ της Χρονιάς, όπως και το βραβείο για το Τραγούδι της Χρονιάς για το «Easy on Me».

Τον Ιούλιο, έδωσε δύο live στο British Summertime Festival του Λονδίνου, που γίνεται στο Hyde Park, με το κοινό να της επιφυλάσσει θερμή υποδοχή.

Η νέα σειρά συναυλιών της με τίτλο «Weekends With Adele» θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο και θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2023.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

7 − seven =