Τους δύο μηχανισμούς της ανδρικής κορύφωσης -την εκσπερμάτιση και την ηδονή- αναλύει σήμερα η ψυχολόγος, Τάνια Μπαταλαμά, μέσα από το πρίσμα της μη ενεργοποίησης της διαδικασίας που “αναγνωρίζει” στην εκσπερμάτιση το αίσθημα της απόλαυσης, με αποτέλεσμα ο άνδρας να μην βιώνει οργασμό την στιγμή που “τελειώνει”.

Αίτια που έχουν να κάνουν με ψυχολογικούς λόγους, τραυματισμούς, ορμονικές διαταραχές ή λήψη φαρμάκων, θεωρούνται ως οι τροφοδότες της συγκεκριμένης “διαταραχής”, για την οποία, το άτομο, συστήνεται να ζητήσει την βοήθεια ειδικού.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

17 − 2 =