Αναγνώστης στον AdelinFM: Νέα βλάβη με το νερό να τρέχει τρεις μέρες

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του AdelinFM, μια σοβαρή βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης στο Πετρούνι έχει αφήσει το νερό να τρέχει ανεξέλεγκτα εδώ και τρεις μέρες.

Όπως αναφέρει ο ραδιοφωνικός σταθμός η βλάβη σημειώθηκε την Τρίτη 27 Αυγούστου και, παρά τις ενημερώσεις προς την τεχνική υπηρεσία και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, δεν έχει γίνει καμία επέμβαση μέχρι την Πέμπτη 29 Αυγούστου. Το πολύτιμο νερό συνεχίζει να χάνεται, προκαλώντας την αγανάκτηση των κατοίκων.

Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στο Πετρούνι, είναι απαραίτητη η άμεση επέμβαση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου. Θα πρέπει να επιδιορθωθεί η βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης για να σταματήσει η σπατάλη του νερού. Παράλληλα, είναι σημαντικό να ενισχυθεί η επικοινωνία με τους αρμόδιους, ώστε να διασφαλιστεί η ταχεία αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων στο μέλλον. Επίσης, θα μπορούσε να εξεταστεί η ανάγκη για προληπτικούς ελέγχους στο δίκτυο για να αποφεύγονται παρόμοιες καταστάσεις.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Σήμα κινδύνου από την ΕΛΣΤΑΤ: Νέα βουτιά 4,2% στις γεννήσεις το 2025

Σε ελεύθερη πτώση συνεχίζει να βρίσκεται ο δείκτης των...

Η Ψηφιακή Ελλάς των θαυμάτων! Πώς να τρως μαρούλι Άργους στη Σπάρτη

Ζούμε σε μια χώρα ευλογημένη. Μια χώρα όπου η...

Ιστορική Ταπείνωση…

ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ, αυτή είναι η λέξη που χαρακτηρίζει τη συμφωνία...

Γ.Ν. – Κ.Υ. Κυθήρων «Τριφύλλειο»: 925 πολίτες εξετάστηκαν από τους «Γιατρούς του Αιγαίου – ΠΑΓΝΗ»

Στη δημοσιότητα δόθηκε από το Γραφείο Διοικητή του Γενικού...

Small Farm to Market II: Μία διαδρομή γνώσης, συνεργασίας και βιώσιμης ανάπτυξης

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος «Small Farm to Market...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img