Άλλαζει όψη ο ναός του Αγίου Μύρωνα στα Αντικύθηρα

Φωτογραφίες του ανακαινισθέντος ναού του Αγίου Μύρωνα στα Αντικύθηρα κοινοποίησε στα social media ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Ανδρέας Χαρχαλάκης. Οι εργασίες βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωσή τους και η διαφορά σε σχέση με την πρότερη κατάσταση είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Η ιστορική Μονή του Πολιούχου Αγίου του νησιού, δέχεται διορθωτικές παρεμβάσεις ύστερα από πρωτοβουλία και έξοδα του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου, πολιτικού διοικητή του Αγίου Όρους, ο οποίος ανταποκρίθηκε σε σχετικό αίτημα του Μητροπολίτη Σεραφείμ και του Δήμου Κυθήρων-Αντικυθήρων.

Εκτός της ανακαίνισης του κτηρίου του ναού το έργο προβλέπει την ανακατασκευή των αύλειων χώρων, της κουζίνας και των χώρων υγιεινής, την συντήρηση του τέμπλου και των εικόνων, την δημιουργία Ηγουμενείου και την διαμόρφωση των κελιών.

agmiron1

Παρακάτω ο ναός όπως ήταν πριν

agios myronas antikythira7 scaled 1

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Θετικά είναι τα πρώτα στοιχεία για την τουριστική χρονιά φέτος στην Κρήτη

Θετική εικόνα για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου...

Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη “Γαλάζια Πατρίδα”

Η αναβολή της ψήφισης του νομοσχεδίου για τη «Γαλάζια...

Θέμα παράτασης για το αποχετευτικό στη Δημοτική Επιτροπή Κυθήρων

Σε συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Κυθήρων παραπέμπονται...

Γ.Ν. – Κ.Υ. Κυθήρων: Οι τελευταίες ανακοινώσεις και δραστηριότητες της Διοίκησης

Σειρά ανακοινώσεων εξέδωσε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου -...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img