Τετ, 09 Ιου 2025
Loading weather...

Αλεξία Έβερτ: «Τρωκτικά, κατσαρίδες» οι διαδηλωτές

Η Αντιδήμαρχος Kοινωνικής Aλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων χαρακτηρίζει «τρωκτικά και κατσαρίδες» τους διαδηλωτές.

Η Αλεξία Έβερτ, κόρη του πρώην δημάρχου Αθηναίων Μιλτιάδη Έβερτ, επιτέθηκε με έναν βαρύ χαρακτηρισμό κατά των διαδηλωτών του ΚΚΕ στην πρόσφατη πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας ανάρτηση της δημοσιογράφου Πέπη Ραγκούση στο facebook, στην οποία υπήρχε φωτογραφία των διαδηλωτών του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος από την συγκέντρωσή τους στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής, η κυρία Έβερτ τους αποκάλεσε «τρωκτικά» και «κατσαρίδες».

Η κυρία Έβερτ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα το ήδη επιθετικό ύφος της Πέπης Ραγκούση, η οποία συνόδευε την ανάρτησή της με το δεικτικό σχόλιο ««Τριάντα χρόνια εκτός πραγματικότητας, τώρα και εκτός κοινωνίας».

Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις με πολλούς από τους ακόλουθους της κ. Ραγκούση να επιτίθενται στην κ. Εβερτ ζητώντας της εξηγήσεις για το σχόλιο και παράλληλα ζητώντας της να ανακαλέσει, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετοί λεκτικοί διαξιφισμοί κάτω από την ανάρτηση.

Δημοφιλή Άρθρα

Νοσοκομείο Κυθήρων – Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού για την Παιδιατρική

Σειρά κρίσιμων αποφάσεων για την εύρυθμη λειτουργία του έλαβε...

Ζουρίδα – Η αλεπουδίτσα των Κυθήρων

Η ζουρίδα είναι άγριο ζώο της νύχτας στο μέγεθος...

Κώστας Ουράνης, ποιητής

 Ο Κώστας Ουράνης ανήκει στο λογοτεχνικό ρεύμα του νεορομαντισμού....
00:07:03

Δημοσκόπηση ΟΡΕΝ: Ανησυχία για την ακρίβεια – Μείωση της διαφοράς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Την ακρίβεια θεωρεί ως το μεγαλύτερο πρόβλημα η συντριπτική...

Οι βασικές διαφορές μεταξύ Χριστιανών Ορθοδόξων και Καθολικών

Η Ορθόδοξη Εκκλησία ήταν ενωμένη με τους Καθολικούς μέχρι...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img