Αλεξία Έβερτ: «Τρωκτικά, κατσαρίδες» οι διαδηλωτές

Η Αντιδήμαρχος Kοινωνικής Aλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων χαρακτηρίζει «τρωκτικά και κατσαρίδες» τους διαδηλωτές.

Η Αλεξία Έβερτ, κόρη του πρώην δημάρχου Αθηναίων Μιλτιάδη Έβερτ, επιτέθηκε με έναν βαρύ χαρακτηρισμό κατά των διαδηλωτών του ΚΚΕ στην πρόσφατη πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας ανάρτηση της δημοσιογράφου Πέπη Ραγκούση στο facebook, στην οποία υπήρχε φωτογραφία των διαδηλωτών του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος από την συγκέντρωσή τους στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής, η κυρία Έβερτ τους αποκάλεσε «τρωκτικά» και «κατσαρίδες».

Η κυρία Έβερτ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα το ήδη επιθετικό ύφος της Πέπης Ραγκούση, η οποία συνόδευε την ανάρτησή της με το δεικτικό σχόλιο ««Τριάντα χρόνια εκτός πραγματικότητας, τώρα και εκτός κοινωνίας».

Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις με πολλούς από τους ακόλουθους της κ. Ραγκούση να επιτίθενται στην κ. Εβερτ ζητώντας της εξηγήσεις για το σχόλιο και παράλληλα ζητώντας της να ανακαλέσει, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετοί λεκτικοί διαξιφισμοί κάτω από την ανάρτηση.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Ο Δήμαρχος Χαρχούδας

Ο Δήμαρχος του Χαρχαλιστάν, κοινά ονομαζόμενος Χαρχούδας, μόνο λίγο...

Πτώση ιδιωτικού ελικοπτέρου στη Σίφνο

Ελικόπτερο κατέπεσε στη Σίφνο στην περιοχή Θόλος κοντά στο...

Monsieur Minimal live στα Κύθηρα

Ο Monsieur Minimal γιορτάζει την κυκλοφορία του νέου, πολυ-συμμετοχικού...

2η Ανοιχτή Επιστολή Simone Perotti (en)(it)

Στη Σάμο φέτος οι τουρίστες είναι λίγο λιγότεροι από...

Πρόωρες εκλογές; Τα email του ΥΠΕΣ στους εκλογείς του εξωτερικού και η χρονική συγκυρία

Νέα συζήτηση γύρω από τα σενάρια πρόωρης προσφυγής στις...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img