Για “κρυφή ατζέντα στην οικονομία και κυρίως στη Δημόσια υγεία” κατηγόρησε τη ΝΔ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας κατά την εισαγωγική του ομιλία στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου για ζητήματα οικονομίας που παραχώρησε σήμερα. “Ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ. ΄Ηρθε η ώρα να αποκαλύψουμε την κρυφή της ατζέντα στην οικονομία και κυρίως στη Δημόσια υγεία”, είπε χαρακτηριστικά, παρουσιάζοντας “5+1 Αλήθειες” για το πρόγραμμα της ΝΔ. Ο ίδιος υποστήριξε πως το επιχείρημα της ΝΔ ότι το δικό της πρόγραμμα έχει “κοστολογηθεί και εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή”, στο πλαίσιο του Προγράμματος Σταθερότητας είναι ένα “ακόμη ξεδιάντροπο ψέμα”.

Όπως ανέφερε, το σχέδιο της δημοσιονομικής πολιτικής της κυβέρνησης για τα επόμενα τρία έτη που κατατέθηκε στην Επιτροπή και “προσφέρει με αυστηρό τρόπο το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί η οικονομική πολιτική μίας κυβέρνησης μεσοπρόθεσμα”, “δεν περιλαμβάνει παρά μόνο ένα από τα μέτρα του προεκλογικού προγράμματος της ΝΔ – αυτό της μεταρρύθμισης του ενιαίου μισθολογίου του δημοσίου από το 2024 με κόστος 0,3 %”.

Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα έχει ως εξής:

14:30: Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ της Ένωσης Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Λάρισας (Hellas Stones ΒΙΠΕ Λάρισας).

18:00: Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγρότη (Κιλελέρ).

18:15: Συζήτηση με αγρότες και κτηνοτρόφους για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για την ανάπτυξη και στήριξη του πρωτογενούς τομέα. (αίθουσα εκδηλώσεων δημαρχείου Κιλελέρ).

19:30: Περιοδεία στην κεντρική αγορά της Λάρισας και απεύθυνση στους πολίτες (εκλογικό κέντρο ΣΥΡΙΖΑ, Παπακυριαζή και Πατρόκλου).

20:30: Επίσκεψη στον Τύρναβο (κεντρική πλατεία).

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three × three =