pliromes

Σε προεκλογικό ρυθμό κινήθηκαν κατά το Πάσχα οι γαλάζιοι βουλευτές καθώς επιδόθηκαν σε αγώνα δρόμου προκειμένου να καθησυχάσουν τους ψηφοφόρους τους που πλήττονται εξίσου από την ακρίβεια.

Το κύμα ακρίβειας που σαρώνει τα νοικοκυριά έχει προκαλέσει «ρωγμές» στο αφήγημα της κυβέρνησης περί «ευημερίας» και οι αντιδράσεις εντείνονται και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει το in.gr, που βρέθηκαν στις εκλογικές τους περιφέρειες τις ημέρες του Πάσχα, με διάφορα τεχνάσματα προσπάθησαν να απορροφήσουν τη δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το in.gr, νεοδημοκράτης βουλευτής με συχνή παρουσία στο Κοινοβούλιο, μοίρασε στους ψηφοφόρους του πασχαλινές κάρτες με μπλε αβγά. Όμως μαζί με τις κάρτες έβαλε και χρήματα, χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, από 150 έως 300 ευρώ σε δεκάδες οικογένειες τις οποίες εντόπισαν στην περιφέρειά του οι συνεργάτες του. Μάλιστα κατά το δημοσίευμα ο γαλάζιος βουλευτής ξόδεψε περί τα 8.000 ευρώ.

Μέσα σε αυτό το δύσκολο πολιτικά σκηνικό για τους βουλευτές της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάποιοι «αναγκάσθηκαν» να πληρώσουν ακόμη και τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και αερίου, σε εκκλησίες και σε μοναστήρια, κάνοντας «τάμα» για τη δημοφιλία τους.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

17 − 11 =