Ο πόνος στο αιδοίο είναι ένα σχετικά σύνηθες φαινόμενο κατά την διάρκεια της συνουσίας. Το φαινόμενο εκδηλώνεται είτε περιοδικά είτε αποτελεί μια μόνιμη κατάσταση από την οποία η γυναίκα καλείται να βρει τις απαιτούμενες λύσεις και θεραπεία προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει πιο ανώδυνα στην σεξουαλική αλληλεπίδραση.

Στο σημερινό βίντεο, η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά αναλύει όλες τις παραμέτρους της συγκεκριμένης βιωματικής εμπειρίας, τόσο σε επίπεδο προέλευσης όσο και σε προτάσεις αντιμετώπισης.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8 + 14 =