Την ώρα που καθόταν σε καφετέρια στην οδό Λιοσίων, επέλεξε ο δράστης να πυροβολήσει έναν άνδρα και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Το έγκλημα έγινε στις εννέα το βράδυ της Κυριακής, σε κατάστημα επί της Λιοσίων 104. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το θύμα είναι υπήκοος Αλβανίας και ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου της περιοχής.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στους αστυνομικούς πως είδαν έναν οπλοφόρο με γκρι ρούχα να πυροβολεί τρεις φορές και στη συνέχεια να επιβιβάζεται σε ένα ανοικτόχρωμο αυτοκίνητο και να εξαφανίζεται.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν εν ζωή το θύμα, με τραύματα στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Πηγές ενημέρωσης της Huffpost ανέφεραν ότι το θύμα ήταν υπό έρευνα από υπηρεσίες της Αστυνομίας, καθώς υπήρχαν ενδείξεις για εμπλοκή του σε υποθέσεις ναρκωτικών και trafficking.

Στελέχη της ασφάλειας και σήμερα αναζητούν επιπλέον μαρτυρίες αλλά και εικόνες από κάμερες ασφαλείας, που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση τής δολοφονίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

19 + 9 =