angelopoulou-daskalaki

Πολλά ερωτήματα προκύπτουν από τη δήλωση της κ. Αγγελοπούλου ότι οι ΜΕΘ που δώρισε η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη παραμένουν ανενεργές, την ώρα που η χώρα μας έχει μπει για τα καλά στο τέταρτο κύμα της πανδημίας και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία αυξάνονται μέρα με τη μέρα.

Βέβαια, πώς να λειτουργήσουν οι ΜΕΘ όταν δεν έχεις το απαραίτητο προσωπικό για να τις αξιοποιήσει και μάλιστα προχωράς και σε αναστολές εργαζομένων στο ΕΣΥ, την ώρα που τα κενά είναι τεράστια.

Η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη έκανε έκκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στο νέο υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε, ζητώντας να λειτουργήσουν οι ΜΕΘ που δώρισε η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» στο ΕΣΥ.

Πιο συγκεκριμένα, εξέφρασε την έκπληξή της για το γεγονός ότι οι εν λόγω ΜΕΘ παραμένουν ανενεργές. «Περιμέναμε ότι θα βοηθήσουν στη συγκεκριμένη συγκυρία, έστω και μία ζωή να σωθεί είναι σημαντικό» τόνισε, μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη». «Κάνω έκκληση στο νέο Υπουργό Υγείας και τον Πρωθυπουργό να δώσουν λύση», προσέθεσε.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

10 + six =