Από το «σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας» στο «σε βλέπω ρε, οδηγάς»… ένα τσιγάρο δρόμος.

Στο σημερινό βίντεο, ο Άγγελο Τσαρούχας ανακαλεί στην μνήμη του, το πολιτισμικό σοκ της ενοικίασης αυτοκινήτου στην αγαπημένη του Νάξο, μια διαδικασία που αποδείχτηκε λίγο περισσότερο εμπειρική από τα ειωθότα.

Ο Άγγελο Τσαρούχας είναι Ελληνοκαναδός ηθοποιός ελληνικής καταγωγής που κατάγεται από το Δαφνί Λακωνίας και την Λέσβο. Ως stand up comedian, έχει κάνει το γύρο του κόσμου πέντε φορές, παρουσιάζοντας τα σόου του και διαθέτει δική του κωμική εκπομπή, που προβάλλεται από διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα σε Καναδά, ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Νότια Αφρική και Λίβανο.

Όπως έχει παραδεχθεί, ένας από τους λόγους που έγινε κωμικός ήταν και ο Χάρυ Κλυνν, για τον οποίο έχει δηλώσει ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του. Στη μέχρι τώρα καριέρα του, έχει συνεργαστεί με τον Ρόμπερτ ΝτεΝίρο, τον Αλ Πατσίνο και τον Ράσελ Κρόου. Ο σημαντικός κωμικός ανυπομονεί να παίξει «στο σπίτι των προγόνων του» και με το ταξίδι του αυτό, να ολοκληρώσει το αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ του με τίτλο «Πίσω στην Σπάρτη» και θέμα την «επιστροφή» του Angelo Tsarouchas στην Ελλάδα για ένα και μοναδικό Stand Up Comedy Show.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

14 − five =