Το ξεκίνημα μιας νέας εποχής που υπόσχεται να βελτιώσει την ταξιδιωτική εμπειρία, αναγγέλει η Aegean, μέσα από την ριζική αλλαγή της εταιρικής της ταυτότητας, δύο δεκαετίες μετά το πρώτο σήμα της.

Η ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα της εταιρείας, συμπίπτει με την παραλαβή των πρώτων Airbus A320neo, τα οποία παρουσιάστηκαν την Δευτέρα, 11/10, σε ειδική εκδήλωση παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα νέα αεροσκάφη μπαίνουν ήδη σε δρομολόγια με το πρώτο από τα τρία νέα Airbus A320neo, να πραγματοποιεί το δρομολόγιο Αθήνα – Μόναχο. Ήδη, ο στόλος διαθέτει τρία νέου τύπου αεροσκάφη, ενώ μέχρι τον Ιούλιο θα προστεθούν άλλα έξι. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα χρησιμοποιούνται κυρίως σε μακρινές αποστάσεις, ώστε να αξιοποιούνται στον μέγιστο βαθμό τα συγκριτικά πλεονεκτήματα τους με βασικότερα από αυτά την χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων.

Διαδικασία 3 ετών η αλλαγή εταιρικής ταυτότητας

Την αλλαγή της εταιρικής ταυτότητας της Aegean ανέλαβε το βρετανικό γραφείο PriestmanGoode. Πρόκειται για μία εταιρεία που σχεδόν εξειδικεύεται στις υπηρεσίες για την βιομηχανία των αερομεταφορών καθώς ανάμεσα στους πελάτες της συμπεριλαμβάνονται εταιρείες όπως η Airbus, United Airlines, Air France, Qatar Airways, Lufthansa, Thai, Turkish Airlines κ.α. Από την πλευρά της Aegean η ανάθεση έγινε πριν από ένα χρόνο και σύμφωνα με όσα ανέφεραν στελέχη της αεροπορικής στο News24/7 το πέρασμα στην νέα εταιρική ταυτότητα θα ολοκληρωθεί σε 2 χρόνια.

Πέρα από τα νέα αεροσκάφη που παραλαμβάνονται από την Airbus με τα νέα στοιχεία, θα βαφτούν με τα νέα χρώματα και θα ανακαινισθούν και όλα τα παλαιού τύπου αεροσκάφη που θα παραμείνουν στον στόλο, θα αλλάξουν οι στολές του πληρώματος και γενικότερα σε βάθος 48 μηνών η νέα εταιρική ταυτότητα θα έχει αντικαταστήσει την παλιά όπου αυτή χρησιμοποιούνταν.

Αλλαγές μέσα κι έξω

Οι αλλαγές περιλαμβάνουν τόσο το livery (εξωτερική εμφάνιση αεροσκάφους) όσο και την καμπίνα επιβατών και είναι εμπνευσμένες από τον ελληνικό ουρανό και τη θάλασσα, την κλασική και σύγχρονη αρχιτεκτονική και την κληρονομιά της χώρας μας. Εστιάζουν στην καθαρότητα της συμμετρίας, που σε συνδυασμό με τις κλασικές φόρμες και το όραμα για ένα βιώσιμο και δυναμικό μέλλον, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία ταξιδίου.

Στο παρακάτω βίντεο, βλέπουμε πώς κατασκευάστηκε το πρώτο AEGEAN Α320neo, από την παράδοση των πρώτων εξαρτημάτων μέχρι τη συναρμολόγηση και το βάψιμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × one =