Κυρ, 28 Δεκ 2025
14.5 C
Cythera

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης στους LEGOBALLS

Η ΑΕΚ, οι πενιές και οι απίστευτες ιστορίες πίσω από τραγούδια - μύθους!

Οι LEGOBALLS και το FOXBET αποχαιρετούν το 2025 με ένα ξεχωριστό, εορταστικό επεισόδιο γεμάτο συναίσθημα, ιστορίες και μουσική ιστορία. Την Κυριακή στις 13:00 φιλοξενούμε στο κανάλι μας στο YouTube τον σπουδαίο μαέστρο Θανάση Πολυκανδριώτη.

Στο τραπέζι των LEGOBALLS, ο άνθρωπος που ταύτισε το όνομά του με το μπουζούκι ανοίγει την καρδιά του και μοιράζεται στιγμές ζωής που άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στον πολιτισμό της χώρας. Μιλά με πάθος για την ΑΕΚ, την αγάπη που κουβαλά από παιδί, τις ένδοξες μορφές του συλλόγου που υπήρξαν φίλοι του και αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες που φωτίζουν τη βαθιά του σύνδεση με τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης θυμάται και αφηγείται μοναδικά περιστατικά με τεράστιες μορφές του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Γιάννης Πάριος και ο Στράτος Διονυσίου, ενώ ξεδιπλώνει τις ιστορίες πίσω από τραγούδια – μύθους που σημάδεψαν γενιές: «Τα πήρες όλα και έφυγες», «Άντε, στην υγειά της», «Τα βάσανά μου ένα φορτίο».

Γυρίζει τον χρόνο πίσω στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, όταν μπήκε πρώτος στο στάδιο μαζί με 47 μπουζούκια, σε μια στιγμή που έμεινε στην ιστορία και, όπως ο ίδιος εξομολογείται, τον καθήλωσε για πάντα. Ξεχωριστή θέση έχει και η απίστευτη ιστορία πίσω από τη δημιουργία του «Ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας», μετά από προτροπή του Μάνου Λοΐζου, με τον ίδιο να συμμετέχει στη σύνθεση ενός κομματιού – σύμβολο.

Δείτε το special εορταστικό επεισόδιο με τον Θανάση Πολυκανδριώτη

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ροή Ειδήσεων

00:31:15

Ιερά Μητρόπολη Κυθήρων – Το μήνυμα της Κυριακής (28-12-2025)

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ἠχητικό μήνυμα) ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ &...

Θερμές Ευχές από την Stathis Electrical

Σας ευχόμαστε μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, αγάπη...

Εφαρμογές Ξύλου Μονοπρόσωπη ΙΚΕ: Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά!

Η Εφαρμογές Ξύλου Μονοπρόσωπη ΙΚΕ σας εύχεται υγεία, αγάπη,...

Το τέλος ενός μύθου: Πέθανε η Μπριζίτ Μπαρντό

Έγινε διεθνώς γνωστή χορεύοντας ξυπόλητη μάμπο στην ταινία «Και...

Η πράξη ελπίδας στον Μυλοπόταμο μέσα από τον φακό της Σταματίνας Ταμβάκη

Η εθελοντική δεντροφύτευση που πραγματοποιήθηκε στον Μυλοπόταμο Κυθήρων στις...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img