Πανσέληνος

Ο Νίκος Νικολετάκης, δημοσιογράφος και φωτογράφος, έχει βαθιά αγάπη για τη φωτογραφία από την παιδική του ηλικία. Η πρώτη του επαφή με την κάμερα ήταν σε ηλικία 6 ετών, όταν με μια Kodak Instamatic αποθανάτισε τους πυροσβέστες που έσβηναν μια φωτιά στο υπόγειο του σπιτιού του. Από τότε, η φωτογραφία έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.

Σήμερα, φωτογραφίζει τα πάντα – από τοπία και πορτρέτα μέχρι εικόνες δρόμου και εγκαταλελειμμένα κτίρια. Ωστόσο, αυτό που τον γοητεύει περισσότερο είναι οι όμορφες εικόνες της φύσης και της καθημερινότητας, ίσως επειδή, μέσα από τη δημοσιογραφία, συναντά καθημερινά τη σκληρή πραγματικότητα.

Το πιο όμορφο φεγγάρι

Η φωτογραφία του με την πανσέληνο στα Κύθηρα είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα της αγάπης του για την ομορφιά της φύσης. Σε αυτή τη φωτογραφία, το φως του φεγγαριού αντανακλάται στα γαλήνια νερά, δημιουργώντας μια χρυσαφένια λάμψη που αγκαλιάζει το ιστιοπλοϊκό, σε ένα τοπίο γεμάτο γαλήνη και μαγεία. Αυτές οι στιγμές είναι που τον εμπνέουν περισσότερο, καθώς του δίνουν τη δυνατότητα να ξεφύγει από την καθημερινότητα και να μοιραστεί με το κοινό του εικόνες που αποπνέουν ηρεμία και ομορφιά. Δείτε την φωτογραφία για την οποία ο Νίκος Νικολετάκης σημειώνει: «Το ολόγιομο φεγγάρι στα Κύθηρα. Από τις αγαπημένες και πιο δημοφιλείς μου φωτογραφίες».

nikoletakis-kythira-fullmoon

Ο Νίκος Νικολετάκης συνεχίζει να μοιράζεται το έργο του μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, συνδυάζοντας τη δημοσιογραφία με την τέχνη της φωτογραφίας, πάντα με μια ευαίσθητη και δημιουργική ματιά. Μπορείτε να τον ακολουθήσετε εδώ:
https://www.facebook.com/nnikoletakis/
https://www.instagram.com/nikos_nikoletakis/
https://www.instagram.com/greece_photographer/

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

16 − 1 =