Πυραυλάκατος (ΤΠΚ) «Υποπλοίαρχος Ντεγιάννης»

Το πολεμικό πλοίο ΤΠΚ «Ντεγιάννης», που βρισκόταν αγκυροβολημένο στο Καψάλι των Κυθήρων, αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι, αιφνιδιάζοντας τους πολίτες που είχαν προγραμματίσει να το επισκεφθούν το απόγευμα, σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση. Η αναχώρηση του πλοίου πραγματοποιήθηκε χωρίς προηγούμενη ενημέρωση από τον Δήμο Κυθήρων, γεγονός που προκάλεσε δυσαρέσκεια σε όσους σχεδίαζαν να δουν το πλοίο.

Η επίσκεψη στο ΤΠΚ «Ντεγιάννης» είχε ανακοινωθεί ως διαθέσιμη για το κοινό μέχρι το απόγευμα στις 19:00, ωστόσο η πρόωρη αποχώρησή του δημιούργησε απογοήτευση και ταλαιπωρία σε αρκετούς πολίτες που κατέφθασαν στο λιμάνι. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους του Δήμου σχετικά με την αλλαγή στο πρόγραμμα.

Το Kythera.News διευκρινίζει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για την αναστάτωση που προκλήθηκε, καθώς η αλλαγή του προγράμματος δεν έγινε εγκαίρως γνωστή στο μέσο. Παρά την ταλαιπωρία, πολλοί από τους επισκέπτες εξέφρασαν την επιθυμία να υπάρξουν μελλοντικές ευκαιρίες για ανάλογες εκδηλώσεις, με καλύτερη οργάνωση και ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς.

Σύμφωνα με πηγές από τον Δήμο Κυθήρων, η πρόωρη αναχώρηση του ΤΠΚ «Ντεγιάννης» δεν ήταν δυνατόν να ανακοινωθεί έγκαιρα, καθώς ενημερώθηκαν για την εξέλιξη αυτή την τελευταία στιγμή.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

20 + sixteen =