Αρχική ΤΕΧΝΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Ο Ψαρογιώργης επιστρέφει στα Κύθηρα

Ο Ψαρογιώργης επιστρέφει στα Κύθηρα

Ψαρογιώργης

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά περιμένει τους κατοίκους και επισκέπτες των Κυθήρων αυτό το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, στις 21:00, στο σχολείο του Καραβά. Ο γνωστός Ανωγιανός μουσικός, Γιώργης Ξυλούρης (Ψαρογιώργης), επισκέπτεται μετά από έξι χρόνια και πάλι τα Κύθηρα, για να ταξιδέψει το κοινό με τις μελωδίες του, σηματοδοτώντας το τέλος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του νησιού. Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου:

Αυτό το Σάββατο ο Ψαρογιώργης στον Καραβά.

Είσοδος ελεύθερη!
Ώρα έναρξης: 21:00
Στο σχολείο του Καραβά

Ο Γιώργης Ξυλούρης (Ψαρογιώργης) θα μας ταξιδέψει με τη μουσική του σε μια ξεχωριστή βραδιά που θα σημάνει και το τέλος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων. Κάτι σαν τελετή λήξης για τη φετινή θερινή περίοδο που περιλάμβανε πολλές και ποικίλες δράσεις. Και ποιος καταλληλότερος για μια τέτοια βραδιά-τελετή από τον Γιώργη, του οποίου κάθε εμφάνιση στο νησί μας είναι ένα γεγονός.

Ο Ανωγιανός μουσικός κουβαλώντας τον φρέσκο αέρα από τα όρη, με λιτό και αρμονικό τρόπο αλλά και αυθεντική έκφραση, υπόσχεται μια μυσταγωγική συνάντηση που ίσως και να εξελιχθεί σε ένα όμορφο κρητικο-τσιριγώτικο γλέντι, μια νύχτα με πολύ μουσική, συναίσθημα και χορό.

Στο πλάι του θα βρίσκεται ο Ανδρέας Αρβανίτης, ερμηνεύοντας αριστοτεχνικά με κρητική λύρα, λαούτο, μαντολίνο και ασκομαντούρα.

Η σαββατιάτικη εκδήλωση αποτελεί την πρώτη μεγάλη συνεργασία της Πορτοκαλιάς με το σύλλογο  Όστρια από… …απέναντι, τη Νεάπολη.
Μια καραβιά κόσμος, ομάδα περιπατητών, δάσκαλοι ιστιοπλοΐας με τα σκαφάκια τους αλλά και οι ακούραστοι φίλοι μας από το σύλλογο Όστρια θα βρεθούν κοντά μας, να γλεντήσουμε παρέα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί χωρίς εισιτήριο και ξεκινά στις 21:00!

Καλή αντάμωση!
Πορτοκαλιά Καραβά Κυθήρων


O Ψαρογιώργης και τον Ψαραντώνη στην Πλατειά Άμμο το 2018
Βίντεο από το Visit Kythera.

 

Γιώργης Ξυλούρης Ψαρογιώργης

blank

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

20 − thirteen =