Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Επίσκεψη στις Εκκλησίες του Κάστρου και του Βούργου με Πανσέληνο

Επίσκεψη στις Εκκλησίες του Κάστρου και του Βούργου με Πανσέληνο

Κάστρο

Απολαύστε την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής στη Χώρα, τη Δευτέρα 19 Αυγούστου, κάτω από την πανσέληνο, καθώς οι εκκλησίες της Χώρας του Κάστρου και του Βούργου θα είναι ανοιχτές και προσβάσιμες για επίσκεψη από τις 7 μ.μ. έως τις 11 μ.μ.

Θα ξεκινήσετε από τον Εσταυρωμένο και θα ακολουθήσετε μια μαγική διαδρομή μέχρι το Κάστρο, ανακαλύπτοντας πολύτιμα κειμήλια, βυζαντινές και μεταβυζαντινές τοιχογραφίες, μνημεία.

Να δούμε τι γράφει η Ελένη Χάρου η οποία θα βρίσκεται μαζί σας:

«Όσοι θέλετε να νιώσετε την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής, επισκεφθείτε τη Χώρα τη Δευτέρα, 19 Αυγούστου, με την πανσέληνο, που θα είναι ανοιχτές και επισκέψιμες οι εκκλησιές της Χώρας, του Βούργου και του Κάστρου. Θα είναι ένας αξέχαστος περίπατος, μια μοναδική εμπειρία με αφετηρία τον Εσταυρωμένο, όπου θα λάβετε οδηγίες και τέρμα στο Κάστρο, όπου θα απολαύσετε μεταξύ άλλων και την πανσέληνο! Θα δείτε πολύτιμα κειμήλια, βυζαντινές και μεταβυζαντινές τοιχογραφίες, αφιερώματα, ιδιόκτητες εκκλησίες, οικόσημα, σκεύη από τη Ζάκυνθο και την Τεργέστη, θα δείτε μικρά ναΰδρια που οι διαστάσεις τους εναρμονίζονται με τις διαστάσεις μιας μικρής καστροπολιτείας, θα καταλάβετε πώς ένιωθαν οι τρομαγμένες ψυχές μέσα στα κάστρα με το φόβο των πειρατών…»

Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία για ένα αξέχαστο ταξίδι στην ιστορία και τον πολιτισμό μας, υπό το φως της πανσελήνου.

 

blank

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one + eleven =