kypriotianika

Έκκληση για βοήθεια στα Κυπριωτιάνικα ζητά ο κ. Αλέξανδρος Κυπριώτης, κάτοικος του χωριού, αποκαλύπτοντας τη σοβαρή έλλειψη νερού που ταλαιπωρεί το χωριό εδώ και μήνες. Στην επιστολή του προς το Kythera.News, καταγγέλλει πως από την 1η Ιουλίου η κατάσταση είναι σε κρίσιμο σημείο, με τη διανομή νερού να γίνεται πλέον με σταγονόμετρο. Ο κ. Κυπριώτης εκφράζει την απογοήτευσή του για τις υποσχέσεις που δεν τηρούνται, αφού οι επανειλημμένες διαβεβαιώσεις για επισκευές στο δίκτυο αποδείχθηκαν άκαρπες.

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή του κ. Αλέξανδρου Κυπριώτη:

«Καλησπέρα. Γράφω για να αναφέρω πως στα Κυπριωτιάνικα δεν υπάρχει νερό από την 1η Ιουλίου. Και όταν λέω δεν υπάρχει δεν εννοώ πως τρέχει λίγο, δεν τρέχει σταγόνα. Για αρκετό καιρό ο αρμόδιος αντιδήμαρχος μας έλεγε πως δεν υπήρχε πίεση λόγω έλλειψης νερού. Αφού είδαμε πως η δεξαμενή της Σκληρής γέμιζε καθημερινά και διπλανά χωριά, όπως τα Αλοϊζιάνικα είχαν κανονικά νερό με πίεση, τότε παραδέχτηκε ο ίδιος πως υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο. Τις τελευταίες 15 μέρες μας λένε από μέρα σε μέρα πως θα έρθει υδραυλικός του Δήμου και υδραυλικός δεν έχει φανεί ακόμα. Χτες μόλις, μετά από πίεση όλου του χωριού, μας έδωσαν υπόσχεση πως σε 5 μέρες θα το φτιάξουν. Ας ελπίσουμε.

Μας έφεραν νερό πριν 8 μέρες και όταν ζητήσαμε πάλι χτες μας είπε ο αντιδήμαρχος πως μας είχε φέρει την προηγούμενη ημέρα. Μόνο που την προηγούμενη ημέρα είχε αγοράσει ιδιωτικά ένα τουριστικό σπίτι μόνο του, ασχέτως που έρχεται με την ίδια υδροφόρα. Μετά από πίεση των κατοίκων ήρθαν χτες 8 κυβικά που μοιράστηκαν στο χωριό. Δεν εννοώ πως ο αντιδήμαρχος μας λέει εσκεμμένα ψέματα βέβαια, αλλά πως γίνεται λάθος στην συνεννόηση της υπηρεσίας.

Το σημαντικό που πρέπει να κρατήσουμε είναι πως είμαστε 10 σπίτια χωρίς νερό εδώ και 45 ημέρες. Και η διανομή από τον Δήμο γίνεται με το σταγονόμετρο.

Το παρόν μήνυμα το στέλνω μεν προσωπικά αλλά πρώτα έχω μιλήσει με το υπόλοιπο χωριό το οποίο και μου ζήτησε να δημοσιοποιήσω αυτό το ζήτημα».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

thirteen − 10 =