agia-pelagia-vlavi

Λίγες ώρες μετά από την προηγούμενη βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης της Αγίας Πελαγίας, ο οικισμός βρέθηκε αντιμέτωπος με μια νέα διακοπή. Η κατάσταση έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση και αγανάκτηση σε επιχειρηματίες, επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με τις αρχές του Δήμου Κυθήρων, η νέα μεγάλη βλάβη απαιτεί άμεση παρέμβαση επιδιόρθωσης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης. Ως αποτέλεσμα, προγραμματίστηκε προσωρινή διακοπή της υδροδότησης στον οικισμό από τις 15:30 έως τις 19:30 για τη Δευτέρα 12 Αυγούστου. Οι εργασίες επικεντρώνονται στη γρήγορη επισκευή της βλάβης προκειμένου να αποκατασταθεί η κανονική λειτουργία του συστήματος ύδρευσης.

Οι κάτοικοι, αντιμετωπίζοντας τις διακοπές ύδρευσης και την έλλειψη πίεσης στο δίκτυο, είναι αγανακτισμένοι για την κατάσταση που επαναλαμβάνεται και δυσχεραίνει την καθημερινότητά τους. Εν τω μεταξύ προβλήματα παρουσιάστηκαν σήμερα και στην υδροδότηση του Διακοφτίου, τα οποία ξεπεράστηκαν προς το παρόν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο Δήμος Κυθήρων:

Λόγω νέας μεγάλης βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης της Αγίας Πελαγίας θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στον οικισμό την Δευτέρα 12 Αυγούστου από τις 15:30′ έως τις 19:30′.
Τα συνεργεία του Δήμου εργάζονται για την γρήγορη αποκατάσταση της βλάβης.

Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία

Αγία Πελαγία βλάβη Αγία Πελαγία βλάβη

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × 3 =