background, clean, connection

Ο Δήμος Κυθήρων ενημέρωσε μέσω του επίσημου ιστότοπου τους κατοίκους και τους επισκέπτες των περιοχών Λιαλιάνικα, Περλεγκιάνικα και Ντουριάνικα, καθώς και της Αγίας Πελαγίας, για επικείμενες διακοπές υδροδότησης λόγω βλαβών στους κεντρικούς αγωγούς ύδρευσης.

Συγκεκριμένα, στους οικισμούς Λιαλιάνικα, Περλεγκιάνικα και Ντουριάνικα της τοπικής κοινότητας Λογοθετιανίκων, η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Αυγούστου από το πρωί έως τις 17:00. Οι εργασίες αποκατάστασης θα λάβουν χώρα στην πλατεία της Παναγίας Πρινιάδικης. Ως εκ τούτου, οι κάτοικοι παρακαλούνται να απομακρύνουν τα οχήματά τους από την πλατεία κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Παράλληλα, στην Αγία Πελαγία, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης την Κυριακή 11 Αυγούστου, από τις 11:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι, λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης. Τα συνεργεία του Δήμου εργάζονται ήδη για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Ο Δήμος Κυθήρων ζητά συγνώμη για την αναστάτωση που θα προκληθεί και διαβεβαιώνει ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση της υδροδότησης σε όλες τις πληγείσες περιοχές.

Οι κάτοικοι καλούνται να παρακολουθούν τις ενημερώσεις για τυχόν εξελίξεις μέσω των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

20 − 10 =