Ο Μίλτος Τεντόγλου, ο πρωταθλητής στο μήκος, εξασφάλισε με άνεση την πρόκριση στον τελικό του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, έχοντας ως επόμενο στόχο του να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ. Η απόδοσή του στα προκριματικά ήταν άκρως εντυπωσιακή, καθώς ο Έλληνας αθλητής έδειξε εξαιρετική φόρμα, υποστηρίζοντας ότι νιώθει έτοιμος για μεγάλες επιδόσεις.

Σε δηλώσεις του μετά την ανετη πρόκριση, ο Τεντόγλου επεσήμανε την καλή του κατάσταση και την ετοιμότητά του να επιδιώξει ακόμη υψηλότερα επιτεύγματα στον επερχόμενο τελικό. Με αυτοπεποίθηση και αφοσίωση, είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να φτάσει στην κορυφή, ακόμη και να αγγίξει το παγκόσμιο ρεκόρ, στοχεύοντας στην υπέρβαση των προσωπικών του κατορθωμάτων.

Η προετοιμασία του Τεντόγλου για τον τελικό είναι άρτια, με τον ίδιο να δηλώνει ότι έχει εργαστεί σκληρά και να αναφέρει ότι οι συνθήκες είναι ιδανικές για να επιτύχει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Οι φίλαθλοι και η ομάδα του περιμένουν με αγωνία την εμφάνισή του στον τελικό, ελπίζοντας σε μια εμφάνιση που θα μείνει στην ιστορία του αθλητισμού.

Σημειώνεται, ότι σε περίπτωση που ο Τεντόγλου κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό της ερχόμενης Τρίτης (6/8, 21:15), θα γίνει ο -μόλις- δεύτερος αθλητής στην Ιστορία, που θα έχει δύο διαδοχικά χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια, μετά τον αξεπέραστο Αμερικανό, Καρλ Λιούϊς, ο οποίος ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου σε τέσσερις διαδοχικούς Ολυμπιακούς Αγώνες (1984, 1988, 1992, 1996).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 + 12 =