anosopoiitiko

Σε συνέχεια της ταινίας “το τέλειο γεύμα” όπου αναλύθηκαν τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής, ο Σύλλογος Πορτοκαλιάς διοργανώνει σεμινάριο διατροφολογίας με θέμα “Αρχές Υγιεινής Διατροφής”.

Θα μάθουμε πως να φτιάχνουμε ένα σωστό θρεπτικά πιάτο, θα αναλύσουμε τους υδατάνθρακες, τις πρωτεΐνες και τα λιπαρά. Θα ενημερωθούμε για την παιδική διατροφή και για την παιδική παχυσαρκία και πως να την προλάβουμε. Θα διαβάσουμε ετικέτες τροφίμων μαθαίνοντας ποια συστατικά είναι προς όφελός μας και ποια όχι. Θα συζητήσουμε γιατί η διαίτα μπορεί να μην λειτουργεί και συμβουλές για να μειώσουμε το βάρος μας. Θα δωθούν συνταγές για εύκολα, υγιεινά και γρήγορα σνακ/ γλυκά και τρόποι για να προετοιμάζουμε τα γεύματα της εβδομάδας.

Το σεμινάριο θα πάρει μέρος στο Σχολείο του Καραβά, την Τρίτη 30 Ιουλίου και ώρα 20:00.
Είσοδος ελεύθερη.

Εισηγήτρια σεμιναρίου η διατροφολόγος Έφη Κολοβέρου.
• Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην επίδραση του στρες στην διατροφική συμπεριφορά και τον διαβήτη τύπου 2
•Έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα για την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας και ως καθηγήτρια μεταβολισμού στο Aegean College, τμήμα Διαιτολογίας.

Σας περιμένουμε !


Πορτοκαλιά Καραβά Κυθήρων

Πολιτιστικός Σύλλογος από το 1977
Πατρίκιος Γεωργική Σχολή
Καραβάς Κυθήρων, 80200
http://www.portokalia.org

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nine + seventeen =