Μία επιπλέον παράσταση του «Ντον Τζοβάννι» την Κυριακή 30/10 στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Καθώς τα εισιτήρια για τις πέντε πρώτες παραστάσεις έχουν εξαντληθεί, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοινώνει μία επιπλέον παράσταση του «Ντον Τζοβάννι», την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 στις 18.30. Το αριστούργημα του Μότσαρτ σε μουσική διεύθυνση Οντρέι Όλος και σκηνοθεσία Τζων Φούλτζεϊμς, κάνει πρεμιέρα αύριο Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και το οριστικό πρόγραμμα των παραστάσεων διαμορφώνεται ως εξής: 21, 23, 25, 27, 29 και 30 Οκτωβρίου 2022.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την επιπλέον παράσταση θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 9.00 το πρωί, στην ticketservices.gr και στα Ταμεία της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ (2130885700, καθημερινά 9.00-21.00).

Ο «Ντον Τζοβάννι» είναι μια μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με την Όπερα του Γκαίτεμποργκ και τη Βασιλική Όπερα της Δανίας, η οποία υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Στον ρόλο του τίτλου ο βαρύτονος Διονύσης Σούρμπης και μαζί του οι υψίφωνοι Τσέλια Κοστέα (Ντόννα Ελβίρα), Μυρσίνη Μαργαρίτη (Ντόννα ‘Αννα), Μιράντα Μακρυνιώτη (Tσερλίνα), ο τενόρος Βασίλης Καβάγιας (Ντον Οττάβιο), ο βαθύφωνος Πέτρος Μαγουλάς (Διοικητής), o μπασοβαρύτονος Γιάννης Γιαννίσης (Λεπορέλλο) και ο βαρύτονος Νίκος Κοτενίδης (Μαζέττο).

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Σχετικά με την επαναλειτουργία του Γηπέδου Λειβαδίου και τον περιβάλλοντα χώρο

Στην προσπάθειά μας να επαναλειτουργήσουμε το γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά...
00:01:29

Αποκάλυψη «σημαντικών» εγγράφων για τα… UFO προαναγγέλλει ο Τραμπ

«Βρήκαμε πολλά, πολύ ενδιαφέροντα έγγραφα, οφείλω να πω, και...

Όλοι Μαζί: Τι εγκαθίσταται δίπλα στα σπίτια μας; Ερωτήματα για τα αντλιοστάσια

Στο μικροσκόπιο της δημοτικής παράταξης «Όλοι Μαζί, Κύθηρα -...

Δέκα χρόνια κλείνει το Hania.News του «δικού μας» Γιώργου Γεωργακάκη

Η σημερινή ημέρα (18 Απριλίου 2026) αποτελεί ένα σπουδαίο...

Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός για τις τετραετείς άγονες γραμμές στην ακτοπλοϊα

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται ο διαγωνισμός για τις τετραετείς...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img