Παρ, 19 Δεκ 2025
15.5 C
Cythera

Καιρός – Κύθηρα: Ηλιοφάνεια με ενισχυμένους βοριάδες τη Δευτέρα

Αίθριος θα είναι ο καιρός την Δευτέρα στα Κύθηρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες / βορειοανατολικές διευθύνσεις, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σε όλη τη χώρα

Νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο και βροχές στα ορεινά της Κρήτης αναμένονται τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται νεφώσεις στο Αιγαίο, στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 2 έως 17, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 6 έως 22, στη Θεσσαλία από 9 έως 21, στην Ήπειρο από 10 έως 24, στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 10 έως 21, στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο από 10 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 22, στα νησιά του Βορείου Αιγαίο και στις Σποράδες από 14 έως 21, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 16 έως 25, στις Κυκλάδες από 16 έως 21, στα Δωδεκάνησα από 17 έως 24 και στην Κρήτη από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν πρόσκαιρα σε βόρειους ίδιας έντασης.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά κατά τόπους έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Η Σάμος στις ανερχόμενες δυνάμεις του ευρωπαϊκού τουρισμού, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ

Στο επίκεντρο διεθνών μέσων ενημέρωσης βρίσκεται η Σάμος για...

Δεν πάει άλλο…

Ήταν Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2024 όταν έγραψα  στο KytheraNews...

Ανακοίνωση Επιτροπής Δράσης για την Αναγέννηση του Μυλοποτάμου

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2025, μετά από σχετική πρόσκληση...

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Κατηχητικῶν Σχολείων

Τό Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025 τό ἀπόγευμα καί περί...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img