dolofonia-pygmaxou-vari

Λίγα είναι, για την ώρα, τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι αρχές, όσον αφορά το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, στην Βάρη. Κι αυτό γιατί, οι εκτελεστές φαίνεται ότι επέλεξαν προσεκτικά τον χώρο της ενέδρας, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας ενώ καμία κατοικία ή εταιρεία δεν έχει οπτική επαφή με την περιοχή. Επιπλέον, από τα στοιχεία προκύπτει ότι οι δράστες παρακολουθούσαν επί μέρες το θύμα τους και γνώριζαν επακριβώς το πρόγραμμά του.

Από το σημείο, συνελέγησαν δεκατέσσερις κάλυκες πολεμικού όπλου, τύπου καλάσνικοφ. Αυτό δείχνει δύο πράγματα. Πρώτον, οι εκτελεστές ήθελαν οπωσδήποτε νεκρό τον πυγμάχο και δεύτερον, είχαν προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο εμπλοκής τους σε ενδεχόμενο συμπλοκής, γι αυτό και ήθελαν να έχουν στην διάθεσή τους μεγάλη δύναμη πυρός.

Οι λιγοστοί μάρτυρες έκαναν λόγο για ένα αυτοκίνητο 4Χ4, το οποίο μάλιστα το χαρακτήρισαν πολυτελείας, που την ώρα της εκτέλεσης έφυγε από το σημείο με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Μένει να διαπιστωθεί, εάν πράγματι ήταν το όχημα των εκτελεστών ή πρόκειται για σύμπτωση.

Γιατί τον σκότωσαν

Το σενάριο του πληρωμένου συμβολαίου θανάτου από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος, προκρίνουν, προς το παρόν, ως το επικρατέστερο από το Ανθρωποκτονιών, με δεδομένο το παρελθόν του 39χρονου πυγμάχου και την εμπλοκή του σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα εκβιαστών. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο προσωπικής διαφοράς μεταξύ θύματος και θυτών.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one × three =