kythira-airport

Συνάντηση στον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων, είχε το Σάββατο, 27/03, η ανανεωμένη – με διευρυμένη σύνθεση – Επιτροπή Πρωτοβουλίας για τα 50 χρόνια του αεροδρομίου.

Στην συνάντηση, τέθηκαν οι στόχοι για τις εκδηλώσεις του προσεχούς καλοκαιριού, συζητήθηκε ο ρόλος του Δήμου και των τοπικών φορέων σε αυτές, αναλύθηκε ο τρόπος προώθησης και διαφήμισης από τους υφιστάμενους χορηγούς επικοινωνίας, ενώ διερευνήθηκαν οι τρόποι προσέγγισης νέων χορηγών.

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου που υπογράφει ο Αερολιμενάρχης, κος, Σταύρος Παϊζάνος.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Επιτροπή πρωτοβουλίας για τον εορτασμό των 50 ΧΡΟΝΩΝ του Αεροδρομίου Κυθήρων, που προέκυψε από την συνάντηση του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Νήσου Κυθήρων CeriGΟ, με τον Αερολιμενάρχη στις 13 Μαρτίου, με διευρυμένη σύνθεση, πιο αντιπροσωπευτική, εκτός της κ. Προέδρου και μελών του Συλλόγου CeriGO, με συμμετοχή και του Προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κυθήρων κ. Ευάγγελου Λουράντου, και της Προϊσταμένης του Φορέα Επίγειας Εξυπηρέτησης Αεροσκαφών Skyserv κ. Αθανασίας Πρωτοψάλτη, συναντήθηκαν για δεύτερη φορά το Σάββατο 27 Μαρτίου στον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, με σχολαστική τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και ασχολήθηκαν οι συμμετέχοντες, με στοχοθέτηση διαφόρων εκδηλώσεων για το προσεχές καλοκαίρι.

Ως επίσημη ημέρα έναρξης των εκδηλώσεων, προτάθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, η 21η Ιουνίου, στην ουσία το εορταστικό τριήμερο, λόγω της εορτής του Αγίου Πνεύματος, με κορύφωση των εκδηλώσεων, πολυήμερη εκδήλωση επετειακής πτήσης και αγώνων (επετειακό Fly In) της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.Α.Ο.) από 16 Σεπτεμβρίου έως 19 Σεπτεμβρίου.

Στη συνέχεια έγινε κατανομή αντικειμένου στους παρισταμένους, ώστε να προετοιμαστεί η επόμενη συνάντηση, με την προσέγγιση επαγγελματιών, που διενεργούν εκδηλώσεις, που είναι κάτοχοι χώρων εκδηλώσεων, των ναυτιλιακών εταιρειών που ανήκουν τα δύο πλοία, που διενεργούν δρομολόγια για τα Κύθηρα, ώστε να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην επιτυχία των εορτασμών.

Αποφασίστηκε ομόφωνα, να ζητηθεί από τον κ. Δήμαρχο Κυθήρων, να θέσει υπό την αιγίδα του το σύνολο των εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε επικοινωνία με βιντεοκλήση, με τον Πρόεδρο της ΕΛ.Α.Ο. κ. Νίκο Μακράκη και συστάσεις γνωριμίας με τους παρισταμένους, ο οποίος απεδέχθη με ενθουσιασμό την πρόταση για το επετειακό Fly In και υποσχέθηκε με την λήξη του αποκλεισμού (lock down) να επισκεφθεί τα Κύθηρα με το αεροπλάνο του, για συνεννοήσεις από κοντά.

Προσβλέποντας σύντομα στην επόμενη συνάντηση, με περεταίρω διεύρυνση της Επιτροπής και με εκπρόσωπο της Εγχωρίου Περιουσίας, τοποθετήθηκε σαν ημερομηνία οριστικοποίησης του Προγράμματος των εκδηλώσεων, το αργότερο μέχρι την Μεγάλη Εβδομάδα (τέλη Απριλίου), φροντίζοντας για την προσέλκυση και νέων χορηγών για την επιτυχή οργάνωση των εκδηλώσεων, καθώς και προσωπικοτήτων κύρους για την συμμετοχή τους στην Επιτροπή Πρωτοβουλίας.

Όσον αφορά το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων αποφασίστηκε να τυπωθεί σαν ένα ελκυστικό φύλλο, με χάρτη του νησιού στην πίσω όψη, με αναφορά στα σημεία των εκδηλώσεων, το οποίο θα διανέμεται με την έκδοση εισιτηρίων, αεροπορικών και ακτοπλοϊκών. Την δημοσιοποίησή του θα αναλάβουν και οι χορηγοί επικοινωνίας. Επίσης θα τυπωθεί και σε αφίσες, για ενημέρωση των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού, καθώς και για την ανάρτησή τους στα πλοία της γραμμής και στα εκδοτήρια τους, στον Πειραιά, την Νεάπολη και την Κίσσαμο. Θα προωθηθεί επίσης στην Αθήνα, μέσω των Πολιτιστικών Συλλόγων και του Κυθηραϊκου Συνδέσμου.

Ο Αερολιμενάρχης

Σταύρος Ι. Παϊζάνος

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 × 3 =